En duygusal kan grubu belli oldu

En duygusal kan grubu belli oldu
Kan grubu, birçok kişisel özelliği etkileyebilir ve bazı kan gruplarının belirli özelliklere sahip olduğuna inanılır. Bu inançlardan biri de duygusallıktır

TİGRİS HABER - A kan grubuna sahip olanlar, genellikle duygusal ve hassas olarak tanımlanır. Bu kişiler, çevrelerindeki insanların duygusal ihtiyaçlarına daha duyarlı olabilirler ve empati kurma konusunda daha yetenekli olabilirler. Ayrıca, stresle başa çıkmakta zorlanabilirler ve duygusal iniş çıkışları daha sık yaşayabilirler.

A kan grubu

A kan grubuna sahip insanlar; hasas, işbirlikçi, duygusal, tutkulu ve zekidir. Çok sabırlıdırlar. Sadık ve barışı seven yapıları ise huzurlu bir karakter sunar. Ancak bazı durumlarda bu insanlar, aşırı duyarlı hale gelebilirler. Yenişafak'ın aktardığı bilgilere göre; Toplumun koyduğu kuralları çiğnemekten hoşlanmayan, görgü ve sosyal standartları önemseyen insanlardır.

Bu özelliklerinin yanı sıra bu insanlar, karar vermek için fazla zaman harcarken, çok organize şekilde hareket ederler. Bu nedenle çoklu görevleri bir arada yapamayabilirler. Düzgün, temiz ve her şeyi doğru yerde olmasına önem gösterirler. Bu nedenle OKB'li birçok insan A kan grubuna girer.

Bu kan grubuna sahip kişiler, kolayca strese girdikleri için kanlarında genellikle yüksek düzeyde kortizol (stres) hormonu ortaya çıkar.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum