Gazetemiz 7 yaşında, teşekkürler Diyarbakır

Gazetemiz 7 yaşında, teşekkürler Diyarbakır
Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana doğru ve güvenilir habercilik ilkesinden vazgeçmeyen Tigris Haber 7. Yılını geride bıraktı.

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık tarihinde kurulan Tigris Haber 7. Yılını geride bıraktı.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana doğru ve güvenilir habercilik ilkesinden vazgeçmeyen Tigris Haber 7. Yılını geride bıraktı.

Gazetemiz 1. Sıradaki yerine korumakta

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmet Tanaman, 7 yıllık bir medya kuruluşu olduklarına dikkat çekerek, “Değerli arkadaşlarım, bugün gazete olarak zorlu bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız. Gazetemiz 66 yıllık koca bir çınarın tecrübesi ile siz değerli arkadaşlarımın hassas ve özverili çalışmaları sayesinde kent basın camiasında tartışmasız birinci sıradaki yerini korumaktadır. Hepimizin gurur kaynağı olan Tigris Haber’in 7. Yılını kutluyor emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Kentin vicdanı ve sesi olmaya devam edeceğiz

Genel Yayın Yönetmenimiz İlyas Akengi ise, “Hep birlikte zorlu bir yılı daha geride bıraktık. Bu zorlu yolda hep yanımızda olan siz değerli Tigris Haber okuyucularına ve takipçilerine teşekkürü bir borç bilirim. Gazetemizin tek gayesi ve amacı bu kadim kentte yaşanan ekonomik, sosyal, siyasal gelişmeleri objektif ve eşit bir dil ile gündeme getirmek ve çözüme kavuşturmaktır. Bu anlayışla kentimizdeki ve bölgemizdeki gelişmeleri tarafsız bir şekilde dile getirmeye devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu kentin vicdanı olup siz değerli halkımıza hizmet etmeyi büyük bir onur biliriz. “

indir-002.jpg

Kentin en genç ve en birikimli gazetesi

1953 yılında Türkiye’nin ilk yerel gazetelerinden biri olarak yayın hayatına başlayan Yeniyurt Gazetesi iken bundan 7 yıl önce isim değişikliğine giderek Tigris Haber olarak yayın hayatına yeni bir isim ve yeni bir vizyonla devam eden gazetemiz, bugüne kadar halkın ve bölgenin sesi olmayı benimsedi, tarafsızlık ve objektiflik ilkelerinden ödün vermedi. Demokrasiden, özgürlükten, insan haklarından, hak ve adaletten yana olmaya özen gösterdi, basın ahlak ve etik ilkelerinden taviz vermedi. Bölge halkının sesi ve umudu olmayı seçti, siyasi yapısı ne olursa olsun tüm kesimlere sayfalarını açarak bölgede özlem duyulan bir yayın politikası ile bugünlere geldi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum