Gözyaşları, baygınlık ve mucize son: TYT’ye 1 dakika kala kimliği yetişti
TİGRİS HABER - Sağa sola kaçışan öğrenci, hiç kimse sakinleştiremeyince bir süre sonra yere yığılıp bayıldı. Öğrenci, kimliğinin getirilmesiyle sınava 1 dakika kala salona alındı.
Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi'ne sınava girmek için gelen M.Y. isimli öğrenci, kimliğinin yanında olmadığını fark edince gözyaşlarına boğuldu. Kısa sürede panikleyerek etrafta koşuşturan öğrenci, ailesi, sınav görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Genç öğrenci, bir süre sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi.
Durumu fark eden duyarlı bir vatandaş, ağlayan öğrencinin yanına gitti. Vatandaş, öğrencinin annesiyle evine giderek kimliğini alıp hızla okula döndü. Kimlik, sınav binasına giriş süresinin bitimine 1 dakika kala yetkililere teslim edildi ve M.Y. sınava girdi.
Kimliği getiren vatandaş, "Yetiştirdik" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.