Haberimiz ses getirdi: DİSKİ personeli işten uzaklaştırıldı

Haberimiz ses getirdi: DİSKİ personeli işten uzaklaştırıldı
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Gördoğan Mahallesi’nde yaşayan 63 yaşındaki Herdem Ertokuş’u darp eden DİSKİ personeli görevinden uzaklaştırıldı.

TİGRİS HABER - Gazetemizin olayı gündeme getirmesinden sonra, darp edilen kadını ve ailesini ziyaret eden DİSKİ genel müdürü Fırat Tutşi ve genel müdür yardımcıları, aileden özür diledi, durumun kabul edilemez olduğunu ifade etti.

DİSKİ Genel Müdürlüğünden olayla ilgili de kısa bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

“05.05.2023 tarihinde saat 16:00 sıralarında Diyarbakır Yenişehir ilçesi Gündoğan Mahallesinde yaşanan üzücü olayda DİSKİ çalışanı olarak adı geçen şahıs DİSKİ personeli olmayıp, kurumumuzun sayaç okuma işini yürüten firmaya ait personeldir. Yaşanan üzücü olay ile ilgili Diski Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcımız, Daire Başkanımız, Şube Müdürümüz, Sayaç Okuma işini yürüten yüklenici firma yetkilileri ve Gündoğan Mahalle Muhtarımızla birlikte olaya maruz kalan Teyzemize ev ziyaret yapılmıştır. Yaşanan olay sonrası kişinin iş akdi fes edilerek, adli ve idari olarak tüm işlemler aile ile birlikte DİSKİ Genel Müdürlüğümüzce takip edilecektir.”

Öte yandan olayı gündemi getiren muhabirimiz Mahsum Kara, habere dair kişisel sosyal medya hesaplarından tehdit mesajları almıştı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum