Hacıbaba 24’üncü şubesini Sur’da açtı

Hacıbaba 24’üncü şubesini Sur’da açtı
Diyarbakır’ın ve Türkiye’nin vazgeçilmezi haline gelen Hacıbaba pastaneleri 24’üncü şubesini tarihi Sur İlçesi’nde açtı.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’ın markası haline gelen Hacıbaba pastaneleri merkez Sur İlçesi Dağkapı semtinde kentteki 14’üncü, Türkiye genelindeki de 24’üncü şubesini davullu zurnalı eşliğinde çekilen halayla  açtı. Açılış törenine, eski AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç,  Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

730 kişi çalışıyor

Hacıbaba Pastaneleri sahibi Yılmaz Elaldı, ülke ekonomisine katkı sunmak istediklerini belirterek, “Diyarbakır’daki 14’üncü Türkiye geneli ise 24’üncü şubemizi açtık" dedi. Tarihi Sur ilçesinde açtıkları yeni şube ile ülkenin ve kentin tanıtımına önemli katlı sunacaklarını kaydeden Elaldı, "Diyarbakır’ın en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve yerli yabancı turistlerin yoğun talep gösterdiği tarihi Sur ilçesinde şubemizi açtık. Böyle tarihi bir yerde mekan açmanın gururunu yaşıyoruz. Tabii burada istihdama da katkı sunduk. İmalathanelerle birlikte 730 civarında kişi istihdam ediyoruz. Ülkenin kalkınmasına ve ekonomisine bizim de bir katkımız varsa ne mutlu bize" dedi.

Açılış nedeniyle davetlilere ve vatandaşlara ücretsiz tatlı ikram edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.