Hastane müdürünün doktoru darp ettiği iddiası

Hastane müdürünün doktoru darp ettiği iddiası
Başhekim Alpaydın: "Hastanemizde dün tasvip etmediğimiz tatsız bir olay yaşandı, konuyla ilgili yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor"

ŞIRNAK  - Cizre'de özel bir hastanede çalışan doktor ile hastane müdürü arasında çıktığı iddia edilen kavgayla ilgili olarak hastane yönetimi, açıklama yaptı. Hastane Başhekimi Dr. Saban Alpaydın, yaptığı açıklamada, söz konusu olayla ilgili yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Doktor Anıl Resmi'nin iddia ettiği darp olayının gerçek olmadığını ifade eden Başhekim Alpaydın, şunları söyledi:"Doktora yapılan fiziki bir saldırı yok. Hastanemiz bünyesinde 6 ay önce çalışmaya başlayan doktorumuz önceki gün hastaneden ayrılmak istedi. Hastaların ve hastanenin mağdur olmaması için hukuki yollara başvuracağımızı karşılıklı anlattık. Daha önceden ödemesi yapılan ve kendisinde bulunan senedi iade etmesini istedik. Bunun üzerine doktorun senedi vermeyeceğini söyleyerek 'elinizden geleni yapın' demesi tartışmanın tatsız bir boyut kazanmasına neden oldu. İddia edildiği gibi aylarca çalışanların maaşlarının verilmediği de gerçek değildir. Ama ses tonlarının yükseldiği bir tartışma yaşanmıştır. Ancak darp olayı asla yaşanmamıştır. Hastanemizde dün tasvip etmediğimizi tatsız bir olay yaşandı, konuyla ilgili yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor."

 

Cizre ilçesinde özel bir hastanede çalışan göz doktoru Anıl Resmi ile hastane Müdürü Ferman Zaman arasında doktorların maaşlarını almadıkları gerekçesiyle çıkan tartışma sonucunda doktorun sözlü ve fiziki saldırıya maruz kaldığı iddia edilmiş, olayın ardından bazı sivil toplum örgütleri de hastane önünde basın açıklaması yaparak yaşananları kınamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.