İdris Kardaş’a yeni görev

İdris Kardaş’a yeni görev
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ‘Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’ adlı bir birim kurduklarını söyledi. Altun, birimin başına akademisyen İdris Kardaş’ın atandığını açıkladı.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kurum bünyesinde ‘dezenformasyonla mücadele’ birimi kurduklarını açıkladı.

Müstakil bir birim oluşturduk

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Altun, “Ülkemize karşı yürütülen sistematik dezenformasyon kampanyalarına karşı İletişim Başkanlığımız bünyesinde müstakil bir birim oluşturduk. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi. Merkezimizin koordinatörü olarak atanan İdris Kardaş'ı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim” dedi.

Yaşasın hakikat

Altun’un mesajını alıntılayan İdris Kardaş da, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hakikat mücadelesi içerisinde yer almak büyük şeref. Kıymetli Hocam Fahrettin Altun başkanlığında Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü algı operasyonlarına, yalan ve dezenformasyona karşı mücadele edeceğiz. #YaşasınHakikat” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.