İmamoğlu: Mesele iktidar olmakta değil, iş yapma becerisinde

İmamoğlu: Mesele iktidar olmakta değil, iş yapma becerisinde
İBB, ‘300 Günde 300 Proje’ maratonunun ardından, ‘Yeni Yatırımlar Yeni Atılımlar’ sürecini başlattı. Sürecin ilk adımı, ‘İçerenköy Spor Tesisi’nin yapımına başlanmasıyla atıldı.

TİGRİS HABER - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İçerenköy Spor Tesisi’nin yapımını, “Yeni Yatırımlar Yeni Atılımlar” başlığıyla başlattı. Bölge halkının spor ihtiyaçlarını karşılayacak tesisin temeli; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP milletvekili Ali Gökçek’in katıldığı törenle atıldı. Tören öncesinde, sırasıyla; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay, İlgezdi ve İmamoğlu birer konuşma yaptı.

ibbb-yatirim-2.jpeg

Bir yılda tamamlayacağız

Temelini atacakları spor tesisini 1 yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini belirten İmamoğlu, Ataköy ilçesi içinden geçecek Dudullu-Bostancı ve Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hatlarına özel paragraf açtı. İmamoğlu, hizmete giren Dudullu-Bostancı hattının üst düzenlemeleriyle ilgili süreci hızlandırdıklarını kaydetti.

Bahane üretmedik

“Bahane üretmedik, iş ürettik” diyen İmamoğlu, “Burada mesele şudur: Sizin eğer bütçeniz temiz bir şekilde yönetiliyorsa, yani o bütçe el değmeden yönetiliyorsa, şeffaf bir şekilde yönetiliyorsa doğru yere akar, doğru hizmete akar. İş biter, vatandaş mutlu olur. Onun için iddiayla söylüyorum; bizim dönemimizde Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi, hiçbir dönemde olmadığı kadar bereketli bir bütçeye dönüşmüştür. O bereket, işe dönüşmüştür. Dönüşmeye devam ediyor. Aslında formülü net: Ortak aklın ve bilimin yolundan yürümek ve hizmetleri adaletli bir şekilde İstanbullulara sunmak” ifadelerini kullandı. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.