İmamoğlu’ndan öğrenci yurdu hamlesi

İmamoğlu’ndan öğrenci yurdu hamlesi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2006’da hizmete açılan, süreç içinde kullanım ömrünü tamamlayan Beyoğlu’ndaki yüzme havuzunu yeniden hizmete açtı.

TİGRİS HABER - Tepeden tırnağa yenilenen havuzun açılışı için düzenlenen törende konuşan İmamoğlu, spor kadar çocukların ve gençlerin eğitiminin de önemli olduğuna dikkat çekti.

‘Yatak kapasitesi 5 bine çıkacak’

Uzun uğraşlar sonucunda Beyoğlu Örnektepe’deki binayı İBB’ye ait öğrenci yurduna dönüştürdüklerini belirten İmamoğlu, “600’ün üzerindeki yatak kapasitesiyle hizmete giren yurtlarımızdaki yatak sayısı, birkaç ay içerisinde 1000’e çıkacak. Ancak bunun ne kadar yetersiz kaldığını, gençlerin feryadından, ailelerin çaresizliğinden duyuyoruz.imamoglu-yurt-2.jpg

2022’nin Eylül ayında 5000 yatağa ulaşmamız lazım.

Kamuoyunda bizimle işbirliği yapmak isteyen iş insanları olabilir, mekanını açmak isteyen vatandaşlarımız olabilir ya da bulduğumuz yerlere katkı sunmak isteyen kurum ve kuruluş olabilir. Benimle, kurumumuzun ilgili yöneticileriyle, Genel Sekreterimizle bağ kurmak kaydıyla, hep birlikte koyduğumuz hedefin bile üstüne çıkabiliriz” dedi.  (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.