KAYMAKAM ALDI ELİNE BALTAYI

KAYMAKAM ALDI ELİNE BALTAYI
Tunceli’nin Pülümür İlçe Kaymakamı Mekan Çeviren, kar yağışı nedeniyle yolları kapanan mezranın yollarını açtırdıktan sonra mezrada yalnız yaşayan 70 yaşındaki vatandaşın odunlarını kesmesine yardımcı oldu.

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı çok sayıda köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy ve mezra yollarının ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar devam ederken Pülümür Kaymakamı Mekan Çeviren ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan Göcenek köyü Küçük Göcenek mezrasında yalnız başına yaşayan 70 yaşındaki Mustafa Kurucan’ı ziyaret etti.
Odunlarını kesen Kurucan’a yardım eden Kaymakam Mekan Çeviren vatandaşla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Grup köy yollarında başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirten Pülümür Kaymakamı Mekan Çeviren, "Valimizin özel talimatıyla dul, yetim, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da kapılarının önüne kadar gelip yollarını açtık. Devletimiz, hükümetimiz tüm gücü ve imkanlarıyla sizlerin yanında. Biz sizlere hizmet etmek için buradayız" dedi.
Mezrada yalnız yaşayan Kurucan’a bir ihtiyacı olup olmadığını soran Kaymakam Çeviren’e Kurucan ziyaretinden ötürü teşekkür etti.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.