Meclis’te stajyer çocuklara taciz iddiası

Meclis’te stajyer çocuklara taciz iddiası
TBMM lokantasında stajyer olarak çalışan meslek liseli kız öğrencilerin, Meclis personeli tarafından taciz edildiği iddia edildi.

TİGRİS HABER - Meclis lokantasında stajyer olarak çalışan meslek lisesi öğrencisi kız çocuklarının, personel tarafından taciz edildiği iddiası TBMM Genel Sekreterliği’nin gündemine taşındı.

İddiaya göre; 8-10 kişilik Meclis lokantası personeli, her yıl gelen stajyerleri çeşitli yöntemlerle taciz etti. Genel Sekreterliğin konuya ilişkin iç soruşturma başlattığı öğrenildi.
TBMM lokantasında stajyer olarak çalışan mesleki ve teknik lise öğrencilerine tacizin yıllardır sürdüğü öne sürülürken, sistematik tacizden onlarca kız çocuğunun etkilendiği belirtildi.
Sosyal medyadan ve Whatsapp’tan da çocukların taciz edildiği, bazı ailelerin savcılığa şikayette bulunduğu öğrenildi.

(Alıntı)

Kaynak:Kısa Dalga

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.