Minikler ‘Sevimli Dostlar' ile buluştu

Minikler ‘Sevimli Dostlar' ile buluştu
Ceylan Karavil Park AVM, sömestr tatili etkinlikleri kapsamında “Sevimli Dostlar” çizgi film karakterlerini minik hayranlarıyla buluşturdu.

TİGRİS HABER - Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, çocuklar için keyifli bir etkinlik düzenledi. Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM'de, çocuklar “Sevimli Dostlar” ile buluştu.

sevimli-dostlar-tigris.jpg

Çocuklar, şarkı ve oyunlarla dolu “Sevimli Dostlar” gösterilerini Ceylan Karavil Park AVM'de ücretsiz olarak izleme şansı buldu. Eğlence dolu oyunlar ve çeşitli aktivitelerle keyifli bir sömestr tatili geçirme fırsatı buldu. Her yaştan ziyaretçiyi ağırlayan Ceylan Karavil Park, çocukların gelişimine katkıda bulunacak, onların enteraktif şekilde katılım sağlayabilecekleri, zihinsel ve bedensel gelişimlerinin ön planda tutulacağı bir birinden farklı çocuk etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Etkinlikler devam edecek

Alışveriş Merkezi Yönetim’nden yapılan açıklamada, etkinliklerin devam edeceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “Bugüne kadar sayısız bir çok etkinlik yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın televizyonlardan izlediği çizgi film karakterlerini burada onlarla buluşturmak, yüzlerindeki mutluluğa, gülümsemeye eşlik etmeye devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.