Miniklerin çevre hassasiyeti

Miniklerin çevre hassasiyeti
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde Anasınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin refakatinde çöp toplayıp, ağaçları sulayarak temiz çevreye dikkat çekti.

Çemişgezek Anaokulu tarafından çocuklarda farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte bilinçsizce yerlere atılan çöpleri tek tek topladı. Daha sonra öğrenciler, doğa koruma ve ağaç sevgisinin gelişmesi için okul bahçesindeki ağaçları suladı.

d3-008.jpg

Minik çocuklara doğayı koruma ve çevreyi temiz tutma konularında eğitimler verdiklerini aktaran Okul Müdürü Fatma Doğan, “Ağaç yaşken eğilir sözünden hareketle, öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bugün de öğrencilerimizle birlikte çevredeki çöpleri topladık. Okulumuz çevresindeki ağaçları suladık. Bu etkinliğimizi gerçekleştirirken, çevremizi nasıl temiz tutmalıyız, doğa için çevre için neler yapmalıyız konularında bilgiler verdik. Öğrencilerimiz gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi çok sevdiler” dedi. (İHA)

d-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.