VİDEO- Özel Diyarbakır Sınav Kolejinin öğrenci rotası

VİDEO- Özel Diyarbakır Sınav Kolejinin öğrenci rotası
Diyarbakır’da kaliteli eğitim veren kurumların başında gelen Özel Diyarbakır Sınav Koleji, yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Çekirdekten öğrenci yetiştirmek isteyen Sınav Koleji yeni yıl için eğitime hazırlık yapıyor.

TİGRİS HABER- Eğitim alanında Diyarbakır’a yeni bir soluk kazandırmak isteyen Sınav Koleji, deneyimli kadrosuyla 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına hazır. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Sınav Koleji, artık minik çocuklara da eğitim verecek. Kolej tarafında minik çocukların kendi yaşıtlarıyla hem iyi bir eğitim hem sosyalleşebilecekleri bir ortam hem de becerilerini geliştirebilecekleri yepyeni bir alan hazırlandı.

Tüm dersler mevcut

Özel Diyarbakır Sınav Koleji tarafında, anaokulu ve ilkokul kademesindeki öğrencilere özenle hazırlanmış olan sınıflarda; Yabancı Dil Eğitimi ile birlikte STEM, Robotik Kodlama, Akıl Oyunları, Buz Pateni Eğitimi, Jimnastik, Bale, Drama, Müzik, Görsel Sanatlar gibi dersler de verilecek.

“Sınav Koleji büyüyor”

Özel Diyarbakır Sınav Kolejinin deneyimli Ortaokul Müdürü Selahattin Karaaslan Sınav Kolejinin büyük bir kadroyla eğitime hazır olduğunu söyleyerek, “Özel Sınav koleji Türkiye’nin en saygın ve en eski kurumlarından biridir. Önümüzdeki sene büyük bir kadroyla, büyüyerek eğitim sektörüne devam edeceğiz. Şimdiye kadar sadece Ortaokul ve Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi alanlarında eğitim veriyorduk. Ancak önümüzdeki seneden itibaren Anaokulu, ilkokulu, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi alanlarında hizmet vereceğiz. Kısacası Sınav Koleji büyüyor” diye konuştu.

“Sınav koleji online eğitim de farkını ortaya koydu”

Özel Diyarbakır Sınav Kolejinin online eğitimde başarılı olduğunu da söyleyen Selahattin Karaaslan,  “Pandemiyle birlikte eğitim sistemi tüm dünyada farklı değişikliklere neden oldu. Pandemi sürecinde özelikle online eğitimler öne çıktı. Online eğitimlerinde köklü olan Sınav Koleji yine farkını ortaya koydu. Biz online eğitimlere pandeminin ilk haftasında başladık. Bütün öğretmenlerimize online eğitim ile ilgili bilgi verdik. Online eğitimde kullanılabilecek yöntemlerle ilgili de bilgi verdik. Bu nedenle devletteki öğrenme kayıp ortalama oranları yüzde 50 civarındayken bizdeki kayıp oranları yüzde 6.1 ile sınırlandırılmış oldu. Online eğitimleri kısmı olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Artık hayatımızın bir parçasıdır” dedi.  

ozel-sinav-9.jpg

Sosyal alanda yüksek çıta

Şimdiye kadar birçok yenilikle ailelerin ve çocukların karşısına çıkan Sınav Koleji, Eğitim ve Öğretim başta olmak üzere öğrencilere;  sanat, kültür ve sportif anlamda daha başarılı olmalarına zemin hazırlayarak çıtayı sürekli olarak yüksek tutuyor.

Genel deneme sınavları, özel etüt çalışmaları, ödevleri ve öğretmenler tarafından yapılan birçok etkinliği merkezden gelen Özel Diyarbakır Sınav Koleji hiçbir kolejde bulunmayan birçok uygulamaya da öncülük ediyor.

“Eğitimde yeni yöntemler uyguluyoruz”

Öğrencileri birçok alanda geliştiren Özel Diyarbakır Sınav Koleji, öğrencileri sosyal, akademik yönleri ve tüm davranışlarıyla ‘iyi insan ve iyi vatandaş’ olma bilinciyle bütünlüklü olarak yetiştiriyor. Bu uygulamaların meyvelerine de almaya başlayan Kolej, Matematik dersinde çok iyi olan bir öğrencinin, düzenlenen bir şiir yarışmasında Türkiye 2.si olmayı da başarabiliyor. Aynı kapsamda bir öğrenci tarafından yönetilen kısa film Türkiye çapında 3.’lük alarak dereceye girdi. Bütün bu başarılar gösteriyor ki Özel Diyarbakır Sınav Koleji Eğitimin her düzeyinde artık alan ayrıştırması yerine, alan bileşkesi geliştirmeye yönelerek eğitimde yeni uygulamalar gerçekleştirmeye ve eski kalıpların aksine, yeni yöntemler uygulayarak çalışıyor.

sinav-okulu.jpg

Kolej eğitime hazır

Ayrıca Özel Diyarbakır Sınav Koleji’nin başında deneyimli ve tecrübeli olan Ahmet Özmen bulunuyor. Görev aldığı her okulda eğitimde çıtayı yükselten Özmen, yenilenen kadrosu ile Sınav Kolejinin eğitime hazır olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum