"PKK’dan kaç para aldınız" diyen Balcıoğlu özür diledi

"PKK’dan kaç para aldınız" diyen Balcıoğlu özür diledi
Bucaspor Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu’nun Artvin Hopaspor’la oynadıkları maçın ardından sarf ettiği ve büyük tepkilere neden olan ”PKK’dan ve Diyarbakır’dan kaç para aldınız?” sözlerinden dolayı özür diledi.

TİGRİS HABER -  Misli. com 3. Lig 1.Grup’ta yer alan Bucaspor 1928’un teknik direktörü Uğur Balcıoğlu’nun Artvin Hopaspor’la oynadıkları maçın ardında sarf ettiği  sözlere tepkiler devam ediyor.  0-0 sona eren Artvin Hopaspor-Bucaspor 1928 maçından sonra liderliği Diyarbekirspor’a kaptıran İzmir ekibinde sosyal medyada yayılan video sonrasında tepkiler çığ gibi büyüdü. Balcıoğlu’nun sözlerine Diyarbakır ve Artvin’in yanı sıra Türkiye’nin her yerinde tepkiler geldi.

Teknik adamlar ,eski futbolcular ve spor yazarları da Balcıoğlu’nun aziz vatanın bölünmez parçası olan Diyarbakır’ı terör örgütü ile bağdaştıran sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak basit bir özür ile bu işin kapatılmayarak gerekli cezaların adli makamlar ve Futbol Federasyonu tarafından verilmesi gerektiğini kaydetti.

Bucaspor açıklama yaptı, Balcıoğlu özür diledi 

Tepkiler üzerine açıklama yapan Bucaspor 1928 yönetimi, yapılan açıklamaları tasvip etmediklerini ve büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek Balcıoğlu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı. Açıklama yapan Balcıoğlu ise bir anlık öfke ile söylediği sözlerle maksadını aştığını ifade ederek Diyarbakır camiasından özür diledi. Balcıoğlu,bundan dolayı çok üzgün olduğunu kaydetti.

Bucaspor’un ve Balcıoğlu’nun  açıklamasını yeterli bulmayan Diyarbekirspor ve Artvin Hopaspor yönetimleri,Balcıoğlu’nun iki şehri ve camiayı tahrik ederek toplumu kin ve nefrete sürükleyen sözlerinin cezasız kalmaması gerektiğini kaydetti.

Hopaspor :”Bu İşin Peşini Bırakmayacağız”

Artvin Hopaspor yönetimi yaptığı açıklama ile videodaki sözlere tepkisini dile getirdi. Açıklamada,” Bucaspor 1928 teknik direktörü Uğur Balcıoğlu maç oynanırken sürekli kulübemizde bulunan teknik heyetimize bilinçli olarak ithamlarda bulunmuş olup ortamı gereksiz bir şekilde germeye ve kışkırtıp oyundan attırmaya çalışmıştır. Ayrıca maç sonu hakemin düdük çalmasıyla soyunma odasına girme tenezzülünde bulunmayarak yöneticilerimize, futbolcularımıza ve teknik heyetimize karşı; “PKK’dan, Diyarbekir’den kaç para aldınız” diyerekten camiamıza kirli iftiralarda bulunmuştur.Takımımız aynı sahada Diyarbekirspor ile de aynı mücadeleyi etmiş ve 0-0 berabere kalmıştır.

Yaşan olayların TFF öncülüğünde ilgili Makamların incelenmesi için gerekli başvuruları yapıp takipçisi olacağız.” denildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum