VİDEO - Ramazan Hoca, tehdit edilmiş!

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden ‘’Filozof Ramazan’’ olarak bilinen Ramazan Pişkin’in kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bazı tarikatlar tarafından hedef gösterildiğini dile getiren bir videosu var.

TİGRİS HABER - Ramazan Pişkin, kendi sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, ‘’Bazı tarikatlar tarafından benim üzerimde yoğun bir kampanya yapılıyor’’ diyerek hedef gösterildiğini duyurmuştu.

İşte Ramazan Hoca’nın o açıklaması: “’’Bazı tarikatların, benim üzerimde yoğun bir kampanyası var. Ben tüm tarikatlar sapıktır dememişim. Bazı tarikatlar ve cemaatler maalesef rant kapılarına dönüşmüş. Mutlak manada hepsi değil, genel anlamda sıkıntılıdırlar. Ben hepsi sapıktır demiyorum.Tek tük bazı iyi hoca ve Şeyhlerimiz var. Ama genel olarak tarikatlar, bit’at ve hurafelerle doludur. Tarikatlar ve cemaatler bir yorumdur. Kur’anın bir parçası değildir. Sizi bağlar. Kimseye hakaret etmediğim gibi kimseden de bir korkumda yoktur. Ben hep söylediğim gibi bu yola yüce Allah ile geldim. Yüce Allah ile bitiririm.Hiç kimseden korkum yok.Maalesef benim dükkanıma da kendini bilmez bazı insanlar geliyor. Geliyorlar burada ortalığı karıştırıyorlar.’’ (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.