Sahur programında şaşırtan soru

Sahur programında şaşırtan soru
İlahiyatçı Mustafa Karataş, Kanal 7'deki sahur programında bir izleyicinin "2 çocuğum var, eşim daha fazla çocuk istemediği için başka biriyle dini nikah yapıp çocuk yaptım." şeklindeki sorusu gündem oldu.

TİGRİS HABER - Mustafa Karataş'ın sahur programında, bir izleyicinin 'imam nikahı' konusundaki sorusu sosyal medyada gündem oldu. Soruyu yönelten kişinin, 'Eşim daha fazla çocuk istemediği için başka biriyle dini nikah yapıp çocuk yaptım' demesi şaşkınlık yarattı.

Her Ramazan klasiği olarak, İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Sahur Vakti' programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Ramazan ayı boyunca izleyicileri ile buluşarak ekranlara gelen Mustafa Karataş'a gelen bazı sorular herkesi şaşırtıyor.

Bu sefer bir izleyici, Mustafa Karataş'a yönelerek, "2 çocuğum var, eşim daha fazla çocuk istemediği için başka biriyle dini nikah yaparak çocuk yaptım. Eşim buna razı gelmiyor. Ne yapmalıyım?" şeklinde bir soru sordu.

Sahurdaki bu soru sosyal medyada gündem oldu.

Sahur programına bağlanan bir izleyicinin herkesi şaşkına çeviren sorusu… “19 yıllık bir evliliğim var ve 2 çocuğum var, 12 yıldır eşimden çocuk istiyorum, eşim de çocuk istemediği için doğum kontrol yönetimiyle korunuyor. Ben de gittim başka bir kadın buldum, imam nikahıyla çocuk yaptım” diyen izleyiciye Mustafa Karataş tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.