VİDEO - Sevgililer gününü kutlamak artık çok pahalı

VİDEO - Sevgililer gününü kutlamak artık çok pahalı
Diyarbakır'da 14 Şubat 2024 Sevgililer Gününde, çiçekçilerde erken mesai başladı. Sevdiklerine gül ve çiçek almak isteyenler, 500 ila bin lirayı gözden çıkartmak zorunda.

TİGRİS HABER - 160 gül, 10 demet krizanten çiçeği, 10 demet papatya,10 demet cipson,1 adette ortasına Beyaz gül ile Okaliptüs çiçekleri ile süslenen "Sonsuz aşk isimli" Konseptli çiçek sepeti hazırlayan Diyarbakırlı çiçekçi, sepetin fiyatının 18 bin TL olduğunu söyledi.

ciccekci-sevgiligunu-3.jpeg

Böyle bir sepeti almak isteyen 18 bin TL’yi gözden çıkarmak zorunda.

sevgililer-gunu-buket.jpeg

Vizyon çiçekçilik iş yeri sahibi Abdullah Akgün, 14 Şubat sevgililer günü satışlarının geçen yıllarla göre kendileri için daha verimli olduğunu söyledi.

ciccekci-sevgiligunu-2-001.jpeg

Akgün, geçen yıl deprem nedeniyle sevgililer günün buruk geçtiğini belirterek, “Geçen yıl sevgililer Günü'nden ancak 250 adet gül buketi satışı yapabildik. Bu yıl satışlarımız geçen yılı ikiye katladı.

ciccekci-sevgiligunu-1-001.jpeg

Bu yıl 400 ile 450 adet Buket gül satılmasını bekliyoruz. Bu yıl canlı gülün tanesi geçen yıla göre 50 ila 75 lira arasında arttı, aranjmanlar, canlı gül ve çikolata buketleri de çok rağbet görüyor. 7 Kırmızı gül ve çikolatan oluşan buketlerin fiyatları bin 500 ile 2 bin TL arasında değişiyor.” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum