VİDEO - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eker: 6’lı masanın tek derdi Erdoğan’ı göndermek!

VİDEO - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eker: 6’lı masanın tek derdi Erdoğan’ı göndermek!
Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, seçime ilişkin konuştu.Türkiye’yi yönetecek kişinin tecrübe sahip olması gerektiğini ifade eden Eker, “6’lı masanın tek derdi Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermektir” dedi

Norşin Öncel-Mahsum Kara

TİGRİS HABER - Eski Tarım ve Orman Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır'da bulunan bir otelde düzenledikleri kahvaltı etkinliğiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantının ana konusu 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlık seçimleri oldu.

‘Ülkeyi yönetecek kişinin tecrübe sahibi olması lazım’

Ülke açısından 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin çok olduğunu vurgulayan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, “Sandığa gidecek her bir seçmeni oyu çok kıymetlidir. Ülkemiz büyük bir afetle karşı karşıya kaldı. Maraş merkezli depremde ülke nüfusunun yüzde 15 doğrudan etkilendi. Deprem yararlının sarılması için bir bilgi birikimi ve kararlılık lazım.

akp-diyarbakir-milletvekili-eker-2.jpg

Bu konuda kendini kanıtlamış bir yönetim olmadan çözülmesi çok zor gibi görünüyor. Bunun dışında yapılacak her şeyi macera olarak görüyorum. Bizim adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ona karşı aday olan üç aday daha var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun aday gösterildiği 6’lı masanın yapısına ve kurgusuna baktığımız zaman beni düşünceye düşüren meseleler var. Bu kadar bir birinden farklı ve ayrı düşünen yapının Türkiye’nin sorunlarını çözebilmeleri mümkün değil. Bu sadece Türkiye için bir macera olur. Bunu neden söylüyorum, çünkü önceki koalisyon hükümetinin yönetimi sadece bir yıl sürdü” ifadelerini kullandı.

Millet her zaman en doğru kararı verir

“Millet İttifakının tek çabası Ak Parti’yi göndermektir” diyen Eker, şunları dile getirdi: “Tek uğraşları Recep Tayip Erdoğan gitsin diyorlar. Bunun dışında herhangi bir planları yok. Burada doğacak olan faturayı kime kesecekler? Biz seçimlerde Ak Partinin destelenmesi gerektiğine inanıyoruz. Milletimizin alacağı her karar bizim için değerlidir. Bu millet her zaman en doğru kararı verir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.