VİDEO - Diyarbakır’da çocukların ‘ölüm’ oyunu!

VİDEO - Diyarbakır’da çocukların ‘ölüm’ oyunu!
Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi’nde yıkımı yarıda bırakılan ağır hasarlı bir bina çocukların oyun alanına dönüştü. Çocukların içine girdiği binanın çökmesi durumunda büyük bir faciaya yol açmasından endişe ediliyor.

TİGRİS HABER - 6 Şubat depreminde Diyarbakır’da ağır hasarlı binaların yıkımı ağır aksak devam ederken, bazı mahallelerde binaların yıkımlarının yarıda bırakılması adeta faciaya davetiye çıkarıyor.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Palu Sokak içerisindeki 4 katlı hasarlı bir binada başlatılan yıkım çalışması henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı durdu. İlk iki katı olduğu bırakılan ve molozları etrafa saçılan bina, çocuklar tarafından oyun alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Çevresinde güvenlik bariyeri bulunmayan ve bekçisi bulunmayan Bina, çocuklar için büyük bir tehlike arz etmesi, mahalle sakinlerini endişelendiriyor. Olası bir yıkımda çocukların yaşamını yitirmesine yol açacak bu ihmalkarlığın sorumlusunun İlgili kurumlar ve yıkım ekibi olduğunu hatırlatan Mahalle sakinleri, yarım bırakılan binanın yıkılmasını talep ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.