VİDEO - DTSO’dan yeni OSB yönetimine ziyaret

VİDEO - DTSO’dan yeni OSB yönetimine ziyaret
Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile iş insanları, yeni seçilen Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Mehmet Kaya, Raif Türk ve beraberindeki iş insanları Fidan ve OSB yönetimini tebrik etti. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, yatırım için OSB’lerin önemli olduğunu söyledi.

osb-dtso-tigris.jpg

Birlikteliği, çalışarak sağlayacağız

Diyarbakır’ın sanayide 4 yıl içinde önemli bir mesafe kat ettiğini söyleyen Kaya, “Diyarbakır’da Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nun çalışmaları sonucu iyi değerler ortaya çıkardı. Her ne kadar kentimizde koordinasyonla ilgili sıkıntılar yaşansa da, OSB’de istişare kurulunun, süreç içerisinde Ekonomi Koordinasyon toplantılarının oluşacağına inancımız tamdır. Biz seçimlerde taraf olmadık, tarafları bir araya getirecek şekilde bir çalışma yürüttük. Artık sanayi kesiminde, işin sürdürülebilir olması için sürekli seçimle değişen yönetim yerine istikrarlı yönetimlerin daha verimli olacağına inandığımız için bu çalışmayı yürüttük. Ben özellikle büyük katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Sandıkta yakalayamadığımız birlikteliği, çalışarak sağlanacağına inanıyoruz” dedi.

osb-dtso-tigris1.jpg

Kazanan sanayicimiz oldu

Mustafa Fidan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “OSB seçimlerinde üreten Diyarbakır kazandı” diyen Fidan şunları söyledi: “Kazanan sanayicimiz oldu. Biz STK’larla kamu kurumlarıyla ortak paydada buluşup ortak akıl oluşturup iyi şeyler yapmaya çalışacağız. 4 yılda STK’larla iyi işler yaptık, bu süreci devam ettireceğiz.”

Ziyarette, TSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, DİMER Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Raif Türk, Odabaşı Makine Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Odabaşı ve Şimşekler Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Şimşek, birer konuşma yaptı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.