VİDEO - Halı sahada kalp krizi geçirdi!

VİDEO - Halı sahada kalp krizi geçirdi!
Mersin'in Tarsus ilçesinde futbol oynarken kalp krizi geçiren Orhan Tosun, hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

TİGRİS HABER - Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, halı sahada futbol oynarken aniden kalp krizi geçiren 41 yaşındaki Orhan Tosun, yaşamını yitirdi. Olayın saniye saniye kaydedildiği güvenlik kamerası görüntüleri, acı olayın detaylarını gözler önüne seriyor.

Arkadaşlarıyla bir araya gelip keyifli bir futbol maçı oynamak isteyen Tosun, top ayağında iken beklenmedik bir şekilde yere yığıldı. Olayın hemen ardından arkadaşları durumu fark ederek hızla 112 Acil Servis ekibini çağırdılar. Sağlık ekipleri, Orhan Tosun'un kalp krizi geçirdiğini tespit ederek hemen harekete geçti. Tosun, acilen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne taşındı.

Tıbbi ekipler, hastaneye ulaştığında hızlıca müdahalelere başladılar. Ancak ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Orhan Tosun kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan Tosun'un evli olduğu ve 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Olayın saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, Orhan Tosun'un ani ölümünün vahim anını gözler önüne seriyor. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.