VİDEO - Katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı

VİDEO - Katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde 1 kişinin yaşamını yitirdiği 6 kişinin ise yaralandığı katliam gibi kazanın, en yakın görüntüsü ortaya çıktı. Bu arada, ölümlü kazaya neden olan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Serhat ÖZDEMİR/Haber

TİGRİS HABER - Kaza, 30 Haziran günü gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Stadyum yolunda üzerinde meydana geldi. Stadyum istikametinden gelen Bager P. yönetimindeki 34 BGR 221 plakalı cip, Fırat Bulvarı Kavşağı'nda O.E.'nin kullandığı 21 ABN 304 plakalı hafif ticari araca çarptı. İki araç, kaldırımda bulunan 3 yayaya çarptıktan sonra, kapalı olan bir alışveriş merkezine girdi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Yaya olan Aydın Gündoğar’ın ise hayatını kaybettiği tespit edildi. Gündoğar'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından, yakınlarına teslim edildi. Gündoğar gözyaşları içerisinde Yeniköy mezarlığında toprağa verildi.

‘Görüntüler ortaya çıktı’

Yaşanan katliam gibi kazada 2 aracın yayalara çarptığı ve alışveriş merkezine girdiği anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, 3 kişinin kaldırımda beklediği ve 2 aracın, Aydın Gündoğar ve yanında bulunan 2 kişiye çarptığı görüldü.

Tutuklandı

Hastanedeki tedavisi tamamlanan cipin sürücüsü Bager P. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.