VİDEO - Tarım fuarında GÜMPA ve Barbaros Motor ilgisi

VİDEO - Tarım fuarında GÜMPA ve Barbaros Motor ilgisi
Barbaros Motor’un Diyarbakır Bayisi GÜMPA, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. GÜMPA, geniş ürün yelpazesi ile Diyarbakırlıları bekliyor.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarı, devam ediyor. Fuara yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçi katıldı.  Sinop’ta üretim yapan Barbaros Motor’un Diyarbakır Bayii GÜMPA da bunlardan biri. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bin 600’e yakın bayisi bulunan Barbaros Motor, 8 ülkeye 160 bayi ile ihracat yapıyor.

fuar-motor-tigris.jpeg

Barbaros Motor’un Güneydoğu Bölge Sorumlusu Ufuk Kazan, Diyarbakır’daki fuarda Tigris Haber’e konuştu. Barbaros Motor’un Diyarbakır Bayii GÜMPA’nın fuarda, çiftçi ve besicilere geniş ürün yelpazesi sunduğunu söyledi. Kazan, Diyarbakır Bayii GÜMPA’nın yem kırma makinesi, süt sağma makinesi, çapa makinesi ile çiftçinin ve besicinin hayatının kolaylaştırdığını belirterek, fiyatların da alıcının ekonomik gücü düşünülerek, ayarlandığını söyledi. Kazan şunları söyledi: “Çiftçimize, besicimize en sağlık sağlıklı ve iyi ürünü ulaştırmak için Diyarbakır’da GÜMPA bayimiz ile birlikte satış yapıyoruz. Talep çok fazla, marka olarak belirli bir değere ulaşmış durumdayız. Yetkili servis ve yedek parça konusunda ağımız çok geniş.”

fuar-motor-tigris1.jpg

GÜMPA’nın standı Pazar gününe kadar Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde açık olacak.

Video kısa süre içerisinde yüklenecek..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum