Yabancı diziye Türk oyuncu

Yabancı diziye  Türk oyuncu
Nicole Kidman'ın başrolde olduğu Nine Perfect Strangers dizisinin ikinci sezonuna Hulu'dan onay geldi. Yapımın yeni sezon kadrosunda Türk oyuncu Aras Aydın da yer alacak.

TİGRİS HABER - Son dönemin ses getiren dizilerinden, Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı Hulu yapımı 'Nine Perfect Strangers' ikinci sezonu için onay aldı. Onayın ardından yeni sezonda yer alacak isimler de netleşmeye başladı.

Nine Perfect Strangers'a yeni sezondaki Liv Ullmann, Dolly De Leon, MaisieRichardsonSellers gibi isimlerin yanı sıra Türk oyuncu Aras Aydın da katılıyor.

İlk sezon kadroda bulunan LukeEvans, MelissaMcCarthy, BobbyCannavale ve Michael Shannon gibi isimler ise yeni sezonda kadroda olmayacak. NINE PERFECT STRANGERS'IN KONUSU NEDİR?

LianeMoriarty'nin kitabına dayanan ilk sezonda, dokuz stresli şehir sakini daha iyi bir yaşam tarzına giden yolda ilerlemeye çalışırken şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik tesisine geliyor. Zihinlerini ve bedenlerini arındırmak için 10 gün süren bir tedaviye katılan 9 yabancı bu süreçte kendileri beklenmedik durumlar içerisinde bulur.

Kaynak: Halktv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.