Yılmaz: Halka hizmet vermeye devam edeceğiz

Yılmaz: Halka hizmet vermeye devam edeceğiz
Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Kezban Yılmaz, “Belediyemiz kayyum tarafından 190 milyon borç altına sokulmuş. Tüm engellemelere rağmen halka vermesi gereken hizmeti tüm imkanlarımızla vermeye devam edeceğiz” dedi.

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Belediye Başkanı Kezban Yılmaz, bazı gazetelerde çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Çıkan haberlere tepki gösteren Yılmaz şunları söyledi, “Yapılacak her türlü yalan haberlere, hukuksuz uygulamalara bundan Sonra da aldırış etmeden, kayyum tarafından 190 milyon gibi bir borç altına sokulmuş belediyemizin, halka vermesi gereken hizmeti de tüm imkanlarımızla vermeye devam edeceğiz. Devraldığımız 15 Nisan tarihinden bugüne kadar, gerek fiziki gerekse de işleyişi ile kurumsal yapıdan tamamen uzaklaştırılmış; adeta bir inşaat şantiyesini andıran belediyemizi; tekrar gerçek bir belediyeye, halka doğru hizmet verecek bir alana dönüştürmek, gayreti içindeyiz.

Kirli algı yaratmak istiyorlar

Üç gün önce hiçbir doğruluğu olmayan kimi haberlerle, dün de yine belediye binamızın iki kenarında bulunan dijital Bayraklardan birinin arızalanması üzerine sadece arızalı olan panonun arızasının giderilmesi için götürülen ve hemen sonra yine kimi şahıslarca bugün belediye önüne gelinerek sadece binanın o bölümünün çekilen fotolarıyla, toplum üzerinden kirli bir algı yaratılmak istenildiğinin de farkındayız. Sonuç alıcı olmadığını bilsek de yasal haklarımızı kullanmaktan geri durmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kayapınar Belediyesi’nin Ramazan Ay’ı nedeniyle astığı pankartlar Karayolları ekipleri tarafından toplatıldı.

Yaşanan bu duruma Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Kezban Yılmaz sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Belediye’nin pankartlarının toplatılmasına sert tepki gösteren Yılmaz şunları belirtti: “Belediyemiz adına Ramazan ayı vesilesiyle İlçemizin bir çok yerine astığımız pankartlarımız K.yolları 9.Bölge Müd.tarafından”çevre kirliliği”yarattığı gerekçesiyle toplatıldı.En büyük kirlilik,yaptığımız her işimiz ile ilgili yandaş basınınız ile yarattığınız algı kirliliğinizdir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.