Amed Şehir Tiyatrosu Mayıs’ta 9 oyun sahneleyecek

Amed Şehir Tiyatrosu Mayıs’ta 9 oyun sahneleyecek
Amed Şehir Tiyatrosu, Mayıs ayında 9 oyunla tiyatro severler için perdelerini açacak.

Salih Yeşil

TİGRİS HABER- Amed Şehir Tiyatrosu, Mayıs ayında 9 oyunla 15 defa tiyatro severler için perdelerini açacak. Sahnelediği Kürtçe oyunlarla Kürt izleyicilerin ilgi odağı haline gelen Amed Şehir Tiyatrosu, 6 misafir oyun ve bir de çocuk oyununa sahnelerini açacak. 5 ve 6 Mayıs’ta saat 19.30’da “Wê Hesab Nayâ Dayîn” Diyarbakır’daki bulunan sahnelerini açacak olan Amed Şehir Tiyatrosu, 7 Mayıs saat 19.30’da k tiyatro severlerle ücretsiz olarak buluşacak misafir oyun “Haysiyet Vertigosu” ile Mayıs ayı programına devam edecek. 11 Mayıs saat 19.30’da “Bir İshak’sın Bir Cemil” oyunuyla izleyicilerine karşısında çıkacak olan Amed Şehir Tiyatrosu, 12 Mayıs’ta “Tu Ne Gara Yî” oyunuyla Dicle Üniversitesi Sahne Sanatları Atölyesi’ne misafir olacak.

31 Mayıs’ta perdelerini kapatacak

Misafir oyun “Çirokeke Cengê” oyunuyla 16 Mayıs saat 19.30’da izleyici karşısına çıkacak Amed Şehir Tiyatrosu, 18 Mayıs’ta saat 19.30’da “Tîmsah”, 19-20 Mayıs saat 19.30’da “Wê Hesab Nayâ Dayîn” oyunuyla bu ay içinde üçüncü kez tiyatro severlerin karşısında çıkacak. 21 Mayıs saat 13.00’te “Masîreşka Biçuk” adlı çocuk oyunuyla perdelerini açacak olan Amed Şehir Tiyatrosu, 24-25-26 Mayıs saat 19.30’da Tenê Ez, 30 Mayıs saat 20.00’de Erdal Kaya’nın “Vik Û Vala adlı standup gösterisine sahnelerini açacak. Amed Şehir Tiyatrosu, 31 Mayıs saat 19.30’da “Tîmsah” adlı oyunla Mayıs ayında perdelerini kapatacak.

Tiyatro severler biletlerini şu link üzerinden alabilirler: https://biletinial.com/mekân/amed-sehir-tiyatrosu-erdal-kaya

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.