Diyarbekirspor gözünü bölge derbisine çevirdi

Diyarbekirspor gözünü bölge derbisine çevirdi
2.Lig Beyaz Grup'ta Play-Off mücadelesi veren 40 puanlı Diyarbekirspor, şampiyonluk iddiası olan Vanspor'la Çarşamba günü saat 14.00'da Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda zorlu ve kritik bir karşılaşmaya çıkacak

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Play-Off potasındaki Ankaraspor'a göre 1 maçı eksik olan Diyarbekirspor, rakibinin 8 puan gerisinde yer alıyor. Vanspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Yeşil-Kırmızılı takım, taraftar desteği bekliyor.

BAY geçirdikleri bu haftayı iyi değerlendiklerini ve zorlu Vanspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten, Diyarbekirspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Çarşamba günü kendi sahalarında ligin şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’la önemli bir bölge derbisine çıkacaklarını , Play-Off umutlarının sürdürmek istediklerini söyledi.

" Desteğe İhtiyacımız Var"

Yılmaz ,"Başta Çarşamba günü olmak üzere geriye Kalan 10 haftayı başarılı bir şekilde geçirerek Play-Off'a kalmak istiyoruz. Bunun için her maçımız final havasında olacak. Takımımıza olan güvenimiz tamdır. Çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacağız. Mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Halkımızı maça gelerek destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.