Yeni Stat Sezona Yetişecek Mi?

Yeni Stat Sezona Yetişecek Mi?
Çimleri yanan ve zemini hasar gören yeni Diyarbakır stadının sezona hazırlanması için çalışma başlatıldı. 2 Eylül Pazar günü oynanacak Diyarbekirspor-Gölcükspor karşılaşması büyük ihtimalle yeni statta yapılacak.

 

3.Lig’de Taraftar Rekoru Kırılan Stat

Geçtiğimiz Mayıs ayında Fenerbahçe-Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupası final maçıyla hizmete giren ve aynı ayın  içinde oynanan Diyarbekirspor-Tire 1922 3.Lig Play-Off yarı final rövanş maçına da ev sahipliği yaparak 41 bin taraftarla Türkiye’de rekor kıran yeni Diyarbakır stadının yanan çimleri ve bozulan zemininin yeni sezona yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Zeminin 2 Eylül Pazar günü saat 20.00’da oynanacak Diyarbekirspor-Gölcükspor karşılaşmasına kadar hazır olması bekleniyor.

Amedspor’un Sezon Açılışı İptal

Amedspor’un 26 Ağustos Pazar günü yeni statta yapmayı planladığı sezon açılışı etkinliği ve K.Maraşspor’la yapmak istediği özel maç zeminin hasar görmesinden dolayı iptal edilmişti.

Diyarbekirspor ve Amedspor, hava sıcaklığının etkili olması beklenen Ekim ayına kadar olan maçlarını yeni statta gece kararı almış ve TFF de bu talebi onaylamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.