“Yenilgiyi hak etmedik”

“Yenilgiyi hak etmedik”
Son dakika golüyle Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilen Amedspor’da teknik direktör Ahmet Akçan, yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Futbolcular Mansur ve Zülküf ise artık final havasındaki Eyüpspor maçına odaklanmaları getirdiğini dile getirdi.

Yeniden ateş hattına yaklaştı

Amedspor, bir hafta içinde oynadığı üç maçta bir galibiyet ve iki yenilgi alarak bu periyotta sadece 3 puan toplayabildi. Deplasmanda aldığı 2-0’lık Bodrumspor galibiyetiyle rahatladığını düşünürken,dört gün içinde önce kendi sahasında Menemen Belediyespor ve ardında da deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a aynı skorla 1-0 yenilerek yeniden ateş hattına yaklaştı. Son 11 haftaya girilirken, düşme hattındaki Bodrumspor’la olan puan farkı 6. Amedspor, kalan haftalarda çok daha dikkatli olmak zorunda.

‘En az 1 puanı hak etmiştik’

Son dakika golüyle Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilerek 24 puanda kalan Amedspor’da teknik direktör Ahmet Akçan, en az 1 puanı hak ettiklerini ancak kendi hatalarından gol yiyerek sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi. Akçan,”Takım olarak iyi mücadele ettik. Deplasmanda olmamıza rağmen pozisyonlar da yakaladık ama değerlendiremedik. Son dakika golü bizi üzdü. Yenilgiyi hak etmemiştik. En az 1 puan hakkımızdı ama olmadı. Önümüzdeki maçlara odaklanacağız” dedi.

Futbolcuların aklı Eyüp maçında

Futbolculardan Mansur Çalar ve Zülküf Özer, kaçan puan nedeniyle üzgün olduklarını dile getirerek artık kendi sahalarında yapacakları Eyüpspor maçına odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Mansur,”Puan almak için elimizden geleni yaptık. Çok iyi mücadele ettik, hatta pozisyonlar bulduk fakat sonunu getiremedik. 1 puan aldığımızı düşünürken son saniyelerde yıkıldık. Önümüzde çok daha önemli olan Eyüpspor maçı var. Bu maça odaklanmak zorundayız” diye konuştu.

‘Hedefimiz ligde kalmak’

Zülküf ise,”Puan almış olsaydık çok iyi olacaktı. Buna da çok yaklaşmıştık,kendi hatamızdan gol yedik ve kaybettik. Amacımız ligde kalmak. Şu an rahat konumda değiliz. Önümüzde zor ve önemli maçlar var. Eyüpspor maçı bu anlamda final gibi olacak. Kazanırsak önemli bir mesafe kat etmiş olacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Dün dinlenen Amedspor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.