Başkan Atilla: Diyarbakırlılar her şeyin en güzeline layıktır

Başkan Atilla: Diyarbakırlılar her şeyin en güzeline layıktır
Yenişehir ilçesinde vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, hizmet sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Diyarbakırlılar her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Cumali Atilla’nın halkla buluşmaları devam ediyor. Yenişehir ilçesini ziyaret eden Başkan Atilla, halkın taleplerini dinledi. Gevran Caddesi’nde işyerlerini ziyaret eden Atilla, esnaflara hayırlı işler diledi. Atilla, halka Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ve hizmetlerini anlattı, vatandaşların belediyeden beklentilerini sordu.

İşyerlerinde oturup vatandaşlarla beraber çay içen Atilla, esnaflardan alışveriş yaptı, bir ekmek fırınında tezgaha geçerek halka ekmek ikramında bulundu.

Başkan Atilla, Gevran Caddesi’nde görev yapan zabıta ve temizlik işçileriyle de sohbet etti.

Ardından Diyarbakır İşitme Engelliler Spor Kulübüne geçen Atilla, işitme engelli sporcuların taleplerini sordu.

Diyarbakırlılar her şeyin en güzeline layıktır

Sorunları vatandaşın kendisinden öğrenmek için gezdiğini belirten Atilla, belediyeciliğin aynı zamanda insanları dinlemek olduğunu söyledi. Diyarbakırlılara hizmet sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Atilla, “Diyarbakırlılar her şeyin en güzeline layıktır. Yolları yapmak yetmiyor, insanın kalbine giden yolu yapmak gerekiyor. 7’den 70’e Diyarbakırlı kardeşlerimizi kucaklayacağız. Hizmette herkese adil davranacağız. Devlet vatandaşa hizmet için vardır. Devletimizin tüm imkanlarını halk için kullanacağız” dedi.

Vatandaşlardan Atilla’ya teşekkür

Vatandaşlar ise Atilla’nın göreve başlamasının ardından Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde standartların yükseldiğini belirterek, “Temizlikte gözle görülür bir düzelme var. Sokaklar, caddeler pırıl pırıl olmaya başladı. Çöplerimiz düzenli olarak toplanıyor. Ulaşım sorununu da büyük ölçüde çözüldü. Belediyeciliğin imkanlarını halka adeta seferber eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’ya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ali ABBAS YILMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.