VİDEO - Mahalleyi kanalizasyon pisliği bastı

VİDEO - Mahalleyi kanalizasyon pisliği bastı
Sur ilçesinde PTT Başmüdürlüğü arkasında kanalizasyonun tıkanmasıyla, mahalleyi pis su ve koku sardı. 45-50 derece sıcakta yayılan koku mahalleliyi perişan etti. Mahalleli, yetkili birimlerin soruna çare bulmasını istedi.

Serhat Özdemir

TİGRİS HABER - Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Yalıbahçe 2'nci sokakta, dün akşam saatlerinde kanalizasyonun tıkanması sonucu pis su ve atıklar dışarıya taşmaya başladı. Dışarıya taşan su ve pis koku mahalleyi sararken, yurttaşlar evlerinde duramaz hale geldi. İddialara göre dündendir, DİSKİ yetkililerine ulaşmaya çalışan mahalleli, hiçbir yetkilinin gelmediğini ifade etti. Kavurucu sıcaklıkların etkisiyle koku daha da dayanılmaz hale geldi.

kanalizasyon-4.jpeg

'Sıcaklığın etkisiyle burada durmak imkânsız'

Mahalleli Cemil Alpar, daha öncede bu durumların yaşandığını ifade ederek, şunları söyledi; "Dünden bu yana durum böyledir. PTT'nin kanalizasyonu patladı. Gittik onlara söyledik. Onlarda 'bizim değil' dedi. Muhtara ve DİSKİ'ye söyledik, hala gelen kimse yok. 45-50 derecelik sıcaklıkta durmak imkânsız. Belediyedekiler gelsinler bakalım 2 dakika durabilecekler mi ?"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.