Diyarbakır Barosunun Yeni Başkanı Tigris Habere konuştu

Diyarbakır Barosunun Yeni Başkanı Tigris Habere konuştu
Seçim sonrası ilk değerlendirmeyi Tigris Habere yapan Av. Cihan Aydın, seçimlerin dostane bir ortamda geçtiğini belirterek, birlikte yarıştığı tüm başkan adayı meslektaşlarına teşekkür etti.

Diyarbakır Barosuna kayıtlı bin 275 avukat yeni başkanını belirlemek üzere dün sandık başına gitti. Seçimlerde Cihan Aydın, 503, Nahit Eren 315, Sertaç Buluttekin 147, Nevzat Kaya 86 ve Cengiz Baysal ise 9 oy aldı.

Diyarbakır Barosu’nun yeni başkanı Av. Cihan Aydın, seçimlerin ardından ilk değerlendirmesini Tigris Habere yaptı.

cihan-aydin.jpg

Temel iki gündemimiz var

Başarılı bir dönem geçireceklerine ve seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeye öncelik vereceklerini belirten Diyarbakır Barosunun yeni Başkanı Av. Cihan Aydın, “Seçimler çok dostane bir ortamda geçti. Bütün arkadaşlarımız gerek baro bakan adaylığına gerekse de yönetim kurullarına aday olan arkadaşlarımız Diyarbakır Barosuna gerçekten son derece yakışır, düzeyli bir seçim çalışması yürüttüler. Birbirimizi hiç incitmedik ve bu vesileyle bütün aday arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi bir yönetim ortaya çıktı. Başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Hem mesleğimizin sorunlarıyla hem de memleketimizin sorunlarıyla büyük bir özenle ilgileneceğimizi ifade etmek isterim. Mesleğimizin sorunlarından çözebileceklerimize, söz verdiklerimize öncelik vereceğiz. Yine, Türkiye’nin demokrasi sorununa ilişkin olarak da görüşlerimizi ve önerilerimizi her platformda dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

Özel Haber: Ali Abbas Yılmaz

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.