DTSO Kadın Meclisi ilk projesini tanıttı

DTSO Kadın Meclisi ilk projesini tanıttı
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) bünyesinde kurulan kadın meclisi, çalışma ve etki alanlarını büyütüyor. Atölye çalışmasında kadın meclisi ilk projesini tanıttı.

 Mümin Ağcakaya/ Özel Haber

ABD Büyükelçiliği desteği ile DTSO Kadın Meclisi ve DTSO Bilim ve Eğitim Vakfı işbirliğinde yürütülen "Kadın Meclisi Projesi" kapsamında 22 Ekim 2019 tarihinde Demir Otel'de bir workshop (atölye) çalışması düzenlendi.

Toplantıya DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Erdal Avşar, Genç Girişimciler kurulu Başkanı Şerif Sayar, DSMMO Başkanı Mustafa Vural, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, TOBB Diyarbakır Kadı Girişimciler Kurulu Başkanı Zülal Koç, ABD Adana Konsolosluğu Kültür ve Eğitim Ataşesi Karla Daniels katıldı.

DTSO Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Dönem Sözcüsü Sevim Vural’ın ve DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane’nin açılış konuşmasından sonra; Workshop çalışması kapsamında Kadın Meclisi'nin girişimcilik, istihdam, temsiliyet, savunuculuk alanında yapabilecekleri çalışmalar hakkında; kadın girişimcilerin, kadın ve ekonomi çalışan kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini almak için hazırlanan sorular ekrandan da yansıtılarak;  kadın meclisi üyeleri ve davetli konuklar tarafından oluşturulan yuvarlak masa toplantılarında tartışıldı. Tartışmalar not edildi. Daha sonra bu tartışmaların ortak düşünce, görüş ve öneriler haline getirilmesi için her masa grubunun tartışmaları not edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.