İŞ KADINLARI DAYANIŞMASI

İŞ KADINLARI DAYANIŞMASI
İŞ KADINLARI DAYANIŞMA ZİYARETİNDE

İŞ KADINLARI DAYANIŞMA ZİYARETİNDE

Mümin Ağcakaya—Özel Haber

DTSO bünyesinde oluşturulan girişimci iş kadınlar meclisi üyelerinden bir grup iş kadını dayanışma amaçlı olarak;   Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyelerinden Filiz Ekingen’in yönettiği Amerikan Kültür Koleji okullarını ziyaret ederek; okulun sorunları ve eğitim hakkında bilgi aldılar.

Girişimci Kadın Meclisi üyeleri; kadın arkadaşlarının iş yerlerini ziyaret ederek onlara hem manevi güç verme hem de onları dinleyerek iş yeri sorunlarına nasıl çözümler bulacaklarını araştırıyorlar. Hem sektörel bazda hem de iş yeri bazında, projelerine daha somut destekler verebilmek için yerinde görmek, gözlemlemek, daha somut katkılar sunabilmek açısından olumlu olacağını düşünüyorlar.

20190726_124644.jpg

Bu tür ziyaretlerinin devam edeceğini, önce kadın meclisinde yer alan arkadaşlarının iş yerlerini ziyaret ederek birbirlerine güç vereceklerini ve dayanışma içerisinde olacaklarını açıkladılar. Fakat bu tür ziyaretlerinin önümüzdeki süreçlerde daha da genişletileceğini; üyesi olmayan iş kadınlarını da kapsayacağını söylediler.

dsc00554.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.