VİDEO - DOGÜNKAD’ta yeni başkan Özlem Külahçı

VİDEO - DOGÜNKAD’ta yeni başkan Özlem Külahçı
Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD) 6. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren iş kadını Özlem Külahçı ve yönetimi seçildi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Anemon otelin toplantı salonunda gerçekleşen kongreye DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, iş dünyasının kadın temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Kongre divanın seçilmesinden sonra başladı.

whatsapp-image-2023-07-22-at-16-12-46-2.jpeg

Her alanda varız

Faaliyet ve mali raporlar okunup oylamaya sunulduktan sonra Eski başkan Rojda Yılmaz söz aldı. Yılmaz; “Aslında bir toplantı veya ortamda DOGÜNKAD denildiği zaman akla ekonomi ve para ile uğraşan kadınlar geliyor. Ama bizi tanıdıkça ve kendimizi anlattıkça bu algıyı yıktığımızı düşünüyorum. Biz birer birey olarak elimizden geleni yapıyoruz ama birlikte daha güçlüyüz.” dedi.

whatsapp-image-2023-07-22-at-16-12-46-3.jpeg

Burası benim evim

Rojda Yılmazdan sonra söz alan DTSO meclis başkanı Nevin İl her ne kadar başka bir kurumda olsamda burası benim evim diyerek, DOGÜNKAD’ın bir çok ilki başardığını dile getirdi.

whatsapp-image-2023-07-22-at-16-12-46-4.jpeg

Bu bir bayrak devri

Son olarak söz alan yeni seçilen başkan Özlem Külahçı ise, bunun bir seçim değil bir bayrak devri olduğunu ifade ederek, “Bize verdiğiniz bu görev için dernek ve yönetimdeki arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen gayreti sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu bir bayrak değişimi, bizler zorlu bir süreci yaşadık, pandemiyi yaşadık depremi yaşadık. Ama hiçbir zaman kadına topluma dokunmaktan geri durmadık. Bundan sonra da sürdürecek projelerimiz var. Sevgili başkanım ve sevgili Nevin İl hiç bir zaman desteklerini esirgemedi.

whatsapp-image-2023-07-22-at-16-12-47-1.jpeg

Onlar zaten yönetimde bizimle devam edecek, onların tecrübelerinden daha fazla faydalanacağız. Bir takım çalışmalarımız var, başvurduğumuz projelerimiz var. Yönetim olarak bir araya geldiğimizde sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü sizlerin desteği çok önemli. Hep söylüyoruz bu bir gönüllülük işidir sadece yönetimle olmaz, birlikte güçlüyüz. Derneğimizin isminden de anlaşıldığı gibi doğu ve güneydoğu iş kadınlarına yönelik çalışmalarımız var bunları kısmen başlatmış bulunmaktayız. Sektörel bazlı kadın buluşmalarını gerçekleştirmek önceliklerimiz arasında olacaktır.” Dedi.

DOGÜNKAD Yeni yönetim kurulu listesi şöyle;
Başkan Özlem Külahçı
Üyeler Meryem Güler, Serap Erkuş, Merve Avcı ve Sultan Demir
Doğal Yönetim Kurulu Üyeleri
Nevin İl ve Rojda Yılmaz
Yönetim Kurulu Yedek
Şeyda Arslantaş, Aslı Aydoğdu, Zilan Doğu, Songül Kaya
Denetleme Kurulu
Heval Şimşek, Zeynep Eser ve Demet Taş
Denetleme yedek ise, Berivan Yalçınkaya ve Ziynet Dinçer.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum