Diyarbakır’da dijital gelecek konferansı düzenlenecek

Diyarbakır’da dijital gelecek konferansı düzenlenecek
“Dijital Gelecek ve Yerel Firmalar için Uygun İş Modelleri Konferansı” 20 Ağustos 2019 gününü, Divan Otel’de yapılacak.

DTSO, AB Bilgi Merkezi, Dijital Dönüşüm Platformu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ortaklığında, 20 Ağustos 2019 gününü, 10.00- 16.30 saatleri arasında Diyarbakır Divan Otel’de “Dijital Gelecek ve Yerel Firmalar için Uygun İş Modelleri Konferansı” düzenlenecek.

Konferansta, KOBİ’lerin dijital dönüşümü, e-ticaret ve yerel firmaların nasıl dijitalleşeceği, e-ticaretten nasıl pay alabileceği ve yerel firmalar için en uygun iş modelleri nasıl geliştirilebilir konularında Türkiye’nin önde gelen firma sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin katılım sağlayarak bilgi verecek.

Konferansla yerel firmaların dijital dönüşüme ayak uydurmaları ve global ticaretten daha fazla pay alarak kent ekonomisine katkı sağlamaları amaçlanmakta.

Toplantının açılış konuşmasını DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Dijital Gelecek Platformundan TOBB Kadın Girişimciler Başkanı Zülal Koç yapacak. Konferansın moderatörlüğünü ise DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Tayınlamak üstlenecek.

Birinci oturumlarda; Dijital Gelecek, Dijitalleşmede Sosyal Medyanın Gücü, Geleceği Anlamak, Dijital Ekonomi İşimizi nasıl etkileyecek, Güvenli İnternet ve Profilleri, Deneyim Paylaşımı,

İkinci oturumda ise; Dijital Ticaret, Dijital Liderlik ve Başarı Hikâyesi, Dijital Pazarlama, Dijital Ayak İzi ve İnternet Hukuku konuları ele alınacak.

Diyarbakır'da ilk kez gerçekleştirilen Konferans; Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun destekleri ile düzenlenmektedir.

Haber: Mümin Ağcakaya

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.