Yahya ÖGER

Yahya ÖGER

Yine işim olmayan bir şeye bulaştım

Yine işim olmayan bir şeye bulaştım

KATILIM BANKALARI: Kapitalizmin din kisvesi altında, dini duyguları ağır basan Müslümanları sömürürken "Besmele" çekmesidir.
Kar- zarar ortaklığı işleyişi ile kurulan bu yapılar; Yıllardır diğer bankaların verdiği faiz oranlarının üstüne çıkmadıkları gibi en zor zamanlarda bile zarar etmemişlerdir. Katılım Bankaları, diğer bankalar gibi BDDK ya bağlıdır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu: Uygun ilkeleri belirler, İlgili mevzuat uyarınca alınan kararlar ile istenilen tedbirleri uygular.Haksız rekabeti önlemek ve rekabetçi ortamın korunması amacıyla her türlü tedbiri almak ve uygulamak üzere kurulmuştur.
Katılım Bankaları TC. Kanunlarının mecbur kıldığı durumlarda, zorunlu miktardaki paraları Merkez Bankasında kısa veya uzun süre kalırsa ve buna da faiz tahakkuk ederse bu faizi alırlar..
(Ne kadar faiz aldıkları ve Nereye harcadıkları bilinmez)
Katılım Bankaları, Bankacılık piyasasında rekabet etmektedir. Sunduğu finansal ürünlerin alternatifleri, rekabet konusu göz önünde bulundurularak faizli veya faizsiz sistemde faaliyet gösteren diğer bankalarda da bulunabilmektedir.
Maaşını Bankadan Bankaya taşıyan emekliye verilen promosyon için kazanım olarak görenler .. Söz konusu bazı memur promosyonu için fırtına koparmaları nereye koymak lazım gelir.
Bana ne... Kapitalist /Neoliberal Ekonominik sistemlerde para parayı çeker ve her şey mubahtır.. Çok paranız varsa o zaman düşünürsünüz .. Buyurun Cuma namazına
Tüh bugün o gün değilmiş

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yahya ÖGER Arşivi
SON YAZILAR