Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

İlla ki değişecek!

İlla ki değişecek!

Çok uğraştılar ama iktidarı değiştiremediler. Biz de sanıyorduk ki değişim talebi Erdoğan'ı indirmekten ibaret; nerdeee?!
Meğer bunlardaki hastalık derecesinde bir durumdan ibaretmiş. Öyle olmasa parti içinde ve medyada Kemal Kılıçdaroğlu'nu aslanlar gibi savunan, toz kondurmayan, sıradan bir Kemal'den Gandhi Kemal, Pir û pak Kemal üreten hokkabazlar, seçimden sonra değişim adına yarattıkları efsaneyi istifaya davet ederler miydi hiç?!
Kimsede kabahat yokmuş da tek suçlu Kemal Kılıçdaroğlu imiş gibi davranmaya başlamalarının altında psikolojik bir vaka yok ise, asıl suçluları perdeleme kaygısı vardır diye düşünüyorum. Bilmiyorum, belki de durum şahsiyet meselesidir!
Öyle ya, adam gelmiş 82 yaşına daha dün liderine yaktığı yağlara ve yaşına başına bakmadan değişim çağrısı yapıyor. Sen kendini bi değiştirsene önce, gençlere yer açsana ihtiyar!
"Çarpıcı" Bedava Traktör Projesinin mimarı olandiğer çapsız zat başkanlığa adaylığını ilan eder. Kemal Sunal filmindeki Zübük karakterini gerçek hayata taşıyan öteki zat, değişmeyen tek şey değişimdir diye kendini ortaya atar.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içi bu saldırılar karşısında işi zor görünse de şimdilik boşa kürek çektiklerini söyleyebilirim. Bir dahaki Başkanlık seçimlerinde aday olmayacağı kesin olsa da en azından önümüzdeki Yerel Seçimlere kadar yerini koruyacaktır. Kafaları pek çalışmasa da dereyi geçerken at değiştirilmeyeceğini bilirler en azından!
CHP'de işler bu seviyede gelişirken Yeşil Sol Parti sessiz sedasız eş başkanlarını değiştiriyor. En iyisi bu olsa gerek, yani asaleten değil de vekâlet görevlendirme yapmak. Değiştirmek daha kolay oluyor zira. Değiş diyorsun hemen değişiveriyorlar. İtiraz, tartışma, hır gür yok! Yeşil Sol Parti demişken onlardaki hızlı değişimi görmemek elde değil. Bir anda Avrupa'daki isimdaşlarının kimliğine bürünüverdiler. Ön yüzünde demokrat, barışçıl, özgürlükçü bir portre; çiçek, böcek ve kelebek. Arka yüzünde ise Yeni Dünya Düzeninin Sosyolojik tabanı olarak kurgulanan LGBT örgütlenmesi!
Kendi tabanlarına bu kötülüğü yapıp da itiraz görmediler ya, helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum. Bu saatten sonra hangi kalıba girerseniz girin hakkınızdır! İktidar kanadında ise son yıllarda yapılan bazı hatalardan ders alındığını görüyoruz. Oluşturulan kadrolardan bunu gözlemlemek mümkün. Özellikle ekonomi, eğitim ve tarımda olumlu şeyler bekleyebiliriz, sağlıkta şüpheler devam etse de. Umarım yeni p(l)andemilere prim verilmez. Ayrıca bir ifsad hareketi olan LGBT'ye karşı geç de olsa kararlı hamleler gelmeye başladı. Yalnız bir an önce Covid, İklim krizi, yapay et, 5G ve 6G projelerinin de aynı ellerden çıktığını ve top yekûn insanlığa karşı kurulan şeytani bir komplo olduğunu anlamadan yapılan bütün iş ve İşlemler akamete uğrar; benden söylemesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman ÇİFTÇİOĞLU Arşivi
SON YAZILAR