NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Amedspor taraftarı haber bekliyor!

Amedspor taraftarı haber bekliyor!

Bir şampiyonluk hikâyesi yazıldı, herkes çok mutlu oldu. Diyarbakırspor’un başarılarından sonra, uzun yıllardır spor adına yaşanmayanlar yaşandı, anlamlı bir tablo oluştu. Dünya genelinde milyonlarla ifade edilen taraftar kitlesinin sevgi yumağının odağındaki Amedspor’un, bundan sonraki süreçte nasıl bir yol alacağı merak ediliyor.

Elbette ki sahipsiz kalmaz, ancak, mevcut durumda sahipsiz gibi görünmüş olmasının bir rahatsızlığı söz konusu. Taraftar ve spor kamuoyu nezdinde merak edilenler var, ancak cevabı henüz net değil.

Başkan ve yönetim devam edecek mi?

Devam etmek istiyorlar mı?

Bırakma gibi bir niyetleri var mı, yok mu?

Kongre kararı alınacak mı?

Yeni bir başkan ya da yönetimin bir hazırlığı var mı, yok mu?

Bun soruların henüz bir cevabı yok, ancak, cevapsız kalmayacağını da çok iyi biliyorum. Bir çalışmanın olduğu yönünde de izlenimimiz var. Bir şekilde çözüm bulunacağını da az çok tahmin edebiliyoruz. Ancak, gündemde tutmak, rehavete meydan vermemek adına, taraftar kitlesinin de ısrarlı sorularına bir an önce yanıt alabilmek için yazıyorum.

*

Ben tahmini mi söyleyeyim; İzlediğim kadarıyla Başkan Aziz Elaldı kalmak ile ayrılmak arasında bir yerde duruyor. Basın mensuplarıyla yaptığı sohbetlerden, bırakmanın daha ağır bastığı yönünde bir izlenim edindim. Başkan, hangi yönde karar verirse versin, şampiyonluk yarışındaki çabasının unutulmaz olduğunu söylemek istiyorum. Devam etmesi gayet normal, çünkü şampiyon takımın başkanı olarak devam edecek. Bıraksa da Amedspor’a katkısının devam edeceğini biliyoruz.

*

Gerçek şu ki; Her ne olacaksa, ne yapılacaksa bu hafta içinde mutlaka kesinlik kazanmalı ki, çalışmalar bir an önce başlasın, Tendyol hazırlıkları yapılsın. Teknik heyet, futbolcu konusu ile birlikte tesisler ilgili yapılması gerekenler var.

O nedenle sık soruyoruz;

Amedspor’da neler oluyor?

Amedspor taraftarlarının cevap beklediği soru bu.

Evet, Amedspor taraftarı, yönetimden ve istişare kurulundan haber bekliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR