NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Amedspor’da yol haritası çiziliyor

Amedspor’da yol haritası çiziliyor

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Amedspor’da gözlenen belirsizliğin giderilmesi için yol haritası çizilmeye başlandı. Merak edilen soruların cevabı için gözler açıklanan kongre tarihine çevrildi.

Yönetim kongre tarihini açıkladı.

4 Haziran’da çoğunluk toplanmadığı takdirde, 11 Haziran’da çoğunluk aranmadan kongre gerçekleşecek. Önemli olan yol haritasının belirlenmesiydi. Sürekli, ‘Ne olacak?’ sorusuna muhatap kaldığımız içinde belirsizliğe işaret ediyorduk.

Kongre tarihi tamam, 4 yâda 11 Haziran’da.

Net olmayan bir şey var, mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği, değişimin olup olmayacağı. Ancak, her şeye rağmen çok güçlü bir yönetime ihtiyaç olduğu kesin.

Bu konuda netlik söz konusu değil. Daha doğrusu Başkan Aziz Elaldı’nın vereceği karar önemli. O devam kararı verirse yönetim de devam edecek gibi. Bu konuda edindiğimiz net bir izlenim yok, ancak taraftarın rahat olması gerektiğini net bir şekilde söyleyebilirim. Amedspor’da ciddi bir yönetim oluşturma yönünde çalışmaların olduğunu söyleyebilirim. Amedspor’un geleceği ile ilgili bir müzakerenin, mutabakat iradesinin devrede olduğu kesin.

Bu da varsa bazı sorunların kısa sürede çözüleceğine, işlerin rayına gireceğine işaret ediyor. Şampiyon takımın Teknik direktör ve teknik heyetiyle, kalacak futbolcular da gelişmelerin sonuçlanmasını bekliyor. En azından onlara da biraz daha beklemeleri yönünde telkinde bulunulduğunu biliyoruz. Onlar da güvene dayalı sözler karşısında bekleyişlerini sürdürüyor.

Evet, yol haritası çizildiğine, yol yürüyüşü başladığına göre, bir şekilde yol alınacak.

Kongre tarihi belli olduğuna göre, geriye kalan yönetimdir.

Eski yönetim devam mı, tamam mı?

Bir değişiklik söz konusu olacaksa, Başkanlık ve yönetim için talep var mı?

Şimdi bu soruların cevabı aranacak.

Bu sorulara belki de bu hafta sonuna kadar cevap alabiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR