NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Final korkuttu, saçmalıyorlar!

Final korkuttu, saçmalıyorlar!

 

Pazara doğru gidiyoruz, pazarda ipliklerinin pazara çıkacağı endişesiyle saçmalamaya başladılar. Şimdiye kadar saçmalamıyorlar mıydı?

 

Olur mu?

 

Daha fazlasını yapıyorlardı, ancak çok göze batmıyordu. Şimdi ülkenin ve bireylerin geleceği söz konusu olduğu için, son karar günü Pazar olduğu için daha çok göze batmaya başladılar saçmalama konusunda. 

 

Cumhurbaşkanı başdanışmanları konuştukça pot üstüne pot kırıyorlar, resmen vatandaşın aklı ile dalga geçiyorlar. Anayasa maddelerini savunmaktan, açıklamaktan vazgeçtiler, suçlama moduna geçtiler.

 

Sıkıştılar, sıkıştıkça saldırganlaştılar.

 

Saldırganlık; haksızlığın, yalanın, yalanların ortaya çıkmasından sonraki süreçte ortaya çıkan bir durumdur. 15 Temmuz sonrası hükümet üyeleri, iktidar partisine mensup kişilerin kamuoyu önünde sık tekrarladıkları parlamenter demokratik sistemin vazgeçilmez olduğu söylemlerine rağmen, bugün tam tersini savunmuş olmaları, parlamenter sistemin gereksizliğine işaret etmeleri samimiyetlerini tartışmaya açmıştır.

 

Parlamenter sistemin gereksizliğini( ki), bugün elde ettikleri gücün asıl kaynağının bu sistem olduğu gerçeğini bilinçli bir şekilde gözden kaçırarak sık tekrarlamış olmaları bir yıllık süreçteki samimiyetlerinin ölçüsüdür.

HAYIR stantlarına yapılan saldırılar, HAYIR diyenlere fiziki saldırılar sıkışmışlığın sonuçları olarak ortaya çıkan bir durumdur.

 

Pazar yaklaşıyor, iplikleri bu Pazarda satışa çıkıyor.

Final yaklaştı, saçmalıyorlar.

 

Saçmaladıkça saldırganlaşan, kendisinden olmayanlara karşı fiziki saldırılarda bulunanların bu yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğu gerçeği artık çok net.

 

İşte bütün bu nedenlerle HAYIR

Bu Pazar son Pazar

 

İpliklerin Pazara çıkacağı son Pazar, bir oy çok şeyin değişmesi için herkes için, hepimiz için son fırsat. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR