Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

15’TEN 16’YA YOLUN SONU…

15’TEN 16’YA YOLUN SONU…

 

KK’nın yalan rüzgarının dinmesine sayılı gün kaldı. 70 küsür yıl öncelerde Goebels’in kitabını yazdığı yalan tekniklerini,gücü yettiğince uygulamanın verdiği vicdani rahatlıkla koltuğunu bir sonraki Pinokyo’ya devretmeye hazırlanıyor artık!

Geride hacimli bir kitap çıkaracak kadar çok “YALAN” bırakarak köşesine çekilecek.

En son yalanı da(!) geçen gün ortaya çıktı. Meğer “Darbe olursa tankların üstüne ilk ben çıkarım” diyen KK’dan darbe gecesi havaalanında iki tank görünce yolunu değiştirmiş!

Bir önceki en son yalanı (!) kontrollü darbe masalıydı. Bir sonraki en son yalanı da (!) Pazar akşamı ortaya çıkacak ve “HAYIR”ın değil “EVET” lerin ezip geçtiğini görecek.

CIA’nin kadrolu elemanı FETO ve FETOİSTLER de görecek. Bunların kuyruğuna takılan HDP ve OLYMPOS’un şişko tanrıları da görecek.Yurtta Sulh Konseyi’nden MERAL, SP’nin KARAMOLLASI TEMEL de görecek.AYDIN DOĞAN ve medyasında konuşlanmış tetikçileri,sönmüş yıldızları gönderdiği "SÖZCÜ'zedeleri" de görecek. Bir zamanlar yatırım yapacağız,ayaklarıyla devlet bankalarından yüzde 40-50 faizle kredi çekip,yine o paralarla yüzde 90-95 faiz oranıyla devletten hazine bonosu alan bazı TÜSİAD'çılar da görecek.Kendine SANATÇI diyen ama milletinin değerlerine düşmanlık yapmaktan başka bir hüneri,mide uçkurundan başka bir kaygısı olmayan SANAT KAÇKINLARI da görecek.

HAYIR propagandasında KK'yı sollayan ırkçılık ve Türkiye düşmanlığında öne çıkan Hollanda ve gazetelerinde türkçe "HAYIR" manşetleri atan İsviçre de görecek.Onlara cesaret veren Almanya,kendini arka sıralara konuşlandıran İngiltere de görecek. Okyanus ötesinden dünyayı yöneten,şimdiye kadar onlarca ülkede yüzlerce darbe gerçekleştiren ve ilk defa 15 Temmuz'da anasının örekesini gören Amerika,bir kez daha 16 Nisan'da "EVET" lerin ezip geçtiğini görecek!ROTSCHILDS ve ROCKEFELLER başta,dünyanın yarısının servetine sahip bir kaç aile de parayla her kapıyı açamadıklarını görecek.Korudukları,kolladıkları ve dünyanın başına bela ettikleri İSRAİL de görecek...

"Eğer HAYIR çıkarsa hiç bir şey olmaz;Cumhurbaşkanı ve Başbakan görevine devam ederler deyip halkı kandırmaya çalışan ve öyle bir durumda yapacağı fitne,fesat ve kaos planlarını cebinde taşıyan KK yalanının para etmediğini anlayacak(mı)?!"

"De ki EVET çıktı.O zaman bu evetçileri Samsun'dan kovalayıp İzmir'de denize dökeriz! diyen embesil,kendi ayakları ile körfeze gidip kendini denize dökecek(mi)?! "

"HAYIR çıkarsa düşmanı İzmir'den tekrar denize dökmüş gibi sevineceğiz."diyen BAYKAL,varan-2 ,varan-3'ü görmüş gibi şoka girecek(mi)?!"

"Şarabın tadından başka her şeyini bilirim" diyen ve İdlib'teki kimyasal saldırıyı ESAD'ın yapmadığını muhaliflere ait bir kimyasal fabrikasının patladığı iftirasını atan ahmak,kendini şaraba vuracak (mı)?!

Kıçından savurduğu kehanetlerle ERDOĞAN'a ömür biçen ve halâ da sıkılmadan,usanmadan müneccimliğe devam eden MUHTEREM(!)  16 Nisan'dan sonra mavallarına bir son verecek (mi)?!

"Eğer EVET çıkarsa biz biteriz."diyen TERÖR BARONLARI,sözlerinde durup gerçekten bitecek(mi)?!

ERDOĞAN'ın kendilerine rütbe,makam vermesine vefa göstermeden HOCA'larının izini takip eden NANKÖR AKP'LİLER 16 Nisan'dan sonra AK PARTİ'li olacak (mı)?!

Sözün özü milletimiz son bir kaç yılda yaşadığı olaylardan büyük dersler çıkarmış ve yüzyılda sahip olamayacağı tecrübeye 3-5 yılda sahip olmuştur. Kazandığı öz güven ve dik duruşu sayesinde bütün maskelerin düşmesini sağlamış ve çirkin yüzleri açığa çıkarmıştır. 15 Temmuz'la zirveye çıkan bu öz güven pazar akşamı ilk meyvesini verecek ve büyük yürüyüş yeni bir merhaleye geçecektir.

Şer güçler içerden ve dışarıdan bu büyük yürüyüşü durdurmak için elinden geleni ardına koymadı lakin buraya kadarmış.Onlar kaybetti. Bütün etnik unsurlarıyla "EVET" diyen millet kazandı.TÜRKİYE kazandı.

NOT: Bağlar Emniyeti'ndeki patlama için yapılan kaza açıklaması hiç değilse terör saldırısı olmadığı için teselli gibi gelmişti. Fakat çarşamba günü bunun bir terör saldırısı olduğu ve bir ton civarındaki patlayıcıyla yapıldığı açıklanınca yine şaşırmadık!

Anlayacağınız birileri yapmaya çalışırken,birileri de yıkmaya devam ediyor.

İşin acı tarafı halâ da yıkanlar yandaş bulabiliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman ÇİFTÇİOĞLU Arşivi
SON YAZILAR