Fatih Yokuş

Fatih Yokuş

Ağaç Dikmek

Ağaç Dikmek

Muhalefette olan siyasi partiler, iktidarın eksik ve yanlışlarını dile getirdikleri gibi, plan ve projeleriyle seçmenlere ümit vermeye çalışırlar.

Bazen de yaptıklarıyla da gündeme gelmek isterler.

Saadet Partisi kadın kollarının başlattığı "Umut Elimizde Yeşerecek projesiyle " Prof. Necmeddin ERBAKAN ormanlığı oluşturmaya çalışıyor.

Diyarbakır Saadet Partisi kadın kolları bu kampanyaya destek vermekte "Dikili bir fidanınız olsun" sloganıyla desteklerinizi (fidan başı 12 tl.) beklemektedir.

Bizler "kıyametin yarın kopacağını bilsen elindeki ağaç dik" diyen bir peygamberin ümmetti olarak ağaç dikmeli, korumalı ve ormanlık alanları geliştirme konusunda duyarlı olmalıyız.

Orman yangınları, ağaç kıyımları ve giderek azalan yeşil alanları göz önünde bulundurduğumuzda ağaç dikmenin ve yeni ormanlık alanların oluşmasının önemi daha iyi anlamaktayız.

Bir fidanla olsa dahi yeşile, doğaya ve geleceğimize katkı sunmalıyız.

Kesilen, yakılan ve kuruyan her ağaca üzülürken, dikeceğimiz veya diktireceğimiz her fidan ile üzüntümüzü sevince dönüştürmeliyiz.

Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem:

"Bir Müslüman herhangi bir ağaç veya bitki dikerse, ondan yenilen şey kendisi için sadakadır, ondan çalınan şey kendisi için sadakadır, hayvanların yediği şey sadakadır, kuşların yediği sadakadır, bir kişinin ondan alıp eksilttiği şey de kendisi için sadakadır"(Müslim)

"Bir kimse ağaç diker de o ağacın meyvesinden bir insan veya Allah'ın mahlûkatından herhangi bir varlık yerse bu, o ağacı diken kimse için sadaka olur"

Saadet Partisi Diyarbakır kadın kollarının desteklediği Prof. Necmeddin ERBAKAN hatıra ormanı projesine imkânlarımız dâhilinde biz de katkı sunalım.

Eş, dost ve ulaşabileceğimiz kişileri bu kampanyadan haberdar edelim.

Sadaka-ı cariye olan bizim de dikili bir ağacımız olsun.

İrtibat için saadet partisi Diyarbakır.

Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Yokuş Arşivi
SON YAZILAR