Şahin DOĞAN

Şahin DOĞAN

BAŞLARKEN…

BAŞLARKEN…

          21 Aralık yılın en uzun gecesidir. Tigris Haber bu uzun gecenin aydınlığında yayın hayatına başlıyor. En uzun gece geride kalıyor.                                 Zamanın döngüsü aydınlıktan yana işleyecektir. Günün ışığı üzerinize düşüp sizleri aydınlatsın. Gününüz gibi kaderiniz ve geleceğiniz de aydınlık olsun.

Amed basın ailesine yeni bir ses olarak katılıyoruz. Sesimizi sesinize; yüreğimizi yüreğinize katacağız. Ses sese olacağız. El ele, kol kola kendinizin, kentimizin, sorunlarını kendimizin görerek dillendirmede kaleminiz, gözünüz olacağız.

          Kadim halklara beşiklik eden bu topraklarda yaşananları kıyaslayacak başka topraklar yok. Acılı topraklar yaşamın her zerresine kadar yansımıştır.İnsan öyküleri yazmakla bitmez, anlatmakla sonu gelmez. Birçok gazete vardı yeni birine ne gerek vardır denmemelidir.  Her ses, her söz anlamlıdır. Hiç biri bir başkasının önünü kesmez. Çok ses renktir. Çokluğun sesi olmaya aday herkese yer vardır. Tarihsel özlem olan barış, demokrasi, hak, hukuk ve bunların merkezindeki insan; esas hareket noktamız olacaktır.

           Yeni gazetede deneyimli ve iddialı gazetecilik sergileyeceğimize inanıyoruz. Çünkü yüreğimizdekini, beynimizdekini ete kemiğe büründürerek, gazetemizi yapacak olan ekibimiz,  kendi alanında son derece deneyimli ve usta bir ekip. Bizler de kalemimiz ve yorumlarımızla bu sütunlarda her gün sizlerle birlikte olacağız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şahin DOĞAN Arşivi
SON YAZILAR