Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Faizle mücadele

Faizle mücadele

Din tüccarlarından, münafıklardan korkmadan sadece Allah'tan korkan gerçek bir hoca olan İhsan Şenocak beyi tebrik ediyorum.

Sosyal konut projesi için caiz değildir dedi. İnsanlar köle gibi çalışacak on yıllarca, bankadan kredi kullandırılacak, para karşılığı para olarak faiz oranıyla krediyi geri iade etmiş olacak mağdur alıcı, kısaca faiz ödemiş olacak! Bir evin karşılığı bir ev parasından fazlası olacak!

Faize karşıyız diyerek ekonomi bir gecede altüst oldu, oysa daha çok faizli iş yapabilmek içindi. Kur farkıyla koca bir milletin alınteri de faiz işine bulaştırıldı. Necmeddin Erbakan hocayı özlüyor mütedeyyin ler... Nereden nereye... Üstüne bu faizli konut meseleleri. Ülkeyi baştan sona faize bulaştırdılar. Şimdi Lut kavmi sapıklığına karşı miting düzenliyorlar, oysa Ali Rıza hocanın dediği gibi bu konuda zamanında onlar birçok şeyi yasalaştırdılar.

İslamcılık diyerek İslam dışı ne varsa yaptılar. Kurunun yanında yaşın yanmaması, ülkenin henüz göklerden gelecek çok feci belalara müstehak olmaması çok büyük bir mucize. Bu ülkede gavurluktan daha beteri olan her türlü münafıklık da yapıldı artık, yapılıyor.

Allah rızası için uyarıdır yazdıklarımız, Hakk'tan başkasından korkmadan ve karşılık beklemeden üzerimize düşeni yapıyoruz, bütün münafıkları da ıslaha davet ediyoruz, münafıklara piyon olan fasıklara da tevbe yolunu gösteriyoruz.

Ortadoğuya en fazla şimdi hakiki alimler lazım, kınayıcının kınamasından korkmadan Hakk aşkına hakkı söyleyen... Dünyada üç kuruş uğruna batıl fetvalar verip vakarlı kurumları mahveden sahtekar soytarıları ise yüce Rabbimiz helak eylesin, hakiki ulemaya bin selam olsun...

Helak olmadığımız için her gün şükredelim Rabbimize, dünya kıyameti sonuna dek hak ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR