Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

Süleyman ÇİFTÇİOĞLU

ALAMANYA!

ALAMANYA!

 

Hollanda'nın yaptığı provokasyon girişimleri ters tepince KK , Avrupa E vet çıkması için uğraşıyor demişti.Bir kaç gün içinde Almanya'dan yapılan iki açıklama KK'yı yine yalancı çıkardı. Alman Federal Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nortent Röttgen isimli bir milletvekili ve BND'nin Başkanı Bruno Kahl birer mesaj verdiler. Birincisi, Evet çıkarsa AB'yi unutun dedi. İkincisi ise 15 Temmuz darbe girişimiyle Fetocuların bir ilgisinin olmadığını iddia etti. Bu açıklamalarla birlikte KK'nın bütün iddiaları çökmüş oldu. Bırakın Evet'i istemek Almanya, CHP ve  liderine sen bu işi kıvıramayacaksın çekil oradan deyip görevi resmen devralmış oldu. AB'yi unutmak problem değil;zaten yıllardır o kapıda bekletmelerinden belliydi hiç üye olamayacağımız. Bizim de 6-7 yıldır pek hevesli olmadığımız bir sır değildi.Hele bu saatten sonra,hele de İngiltere kaçmışken,diğerlerinde de Faşist partiler seçimlerde başa oynarken,AB ekonomisi kötü sinyaller verirken girip de başımıza bela mı alacağız?!

 BND'nin başı olan şahsın açıklaması ise başka. Bu bir açıklamadan ziyade bir itiraf zira. 15Temmuz Kalkışması'nın ardından Avrupa'nın garip tavrının sebebini açıklayan bir itiraf. O darbe girişiminin arkasındaki asıl gücü ifşa eden,Feto denen bunağı ve örgütünün adi bir taşeron olduğunu belgeleyen bir itiraf.Madem Almanya itiraf etti,biz de Almanya'nın gerçek yüzünü ortaya dökelim. Hazır Rockefeller denen musibet toprağın altına girmişken isabet olur. Ne alakası var demeyin hemen. Devam edelim 2004-2005 yıllarında Akit Gazetesi'nde bir yazı dizisi yayınlandı ve o zamanın Almanya İçişleri Bakanı tarafından gazetenin yayını Almanya 'da durduruldu ve mal varlığına da el konuldu. Gerekçe Yahudi Soykırımını önemsizleştirmek ve antisemitik propaganda yapmak . Gazete 1930'larda Hitler'in sıradan bir çavuş iken nasıl Almanya'da iktidar olduğunu araştırıyor ve ilginç ipuçları veriyordu. Hitler'i iktidar yapmak için Rockefeller ailesinin o zamanın parasıyla  10 milyon dolar gönderdiğini ve Hitler'in yakın generallerinden Goebbels'in İsrail Devleti ile ilgili temennilerini belirttiği bir röportajı belgeliyordu. İşte Almanya bu yazı dizisinden rahatsız olmuş ve gazete cezalandırılmıştı. Almanya'nın altını biraz kazıyınca altında ABD,O'nun da arkasında Yahudi Lobisi çıkıyor. Bu 80 yıllık yalanın deşifre edilme zamanı geldi geçiyor. Asıl rahatsızlık antisemitizm değil,yahudileri katlettiği söylenen bir adamın,yine yahudi zenginler tarafından nasıl desteklendiğinin faş edilmesiydi. Bütün maskelerin düştüğü bu asırda umarım Almanya'nın da maskesi düşecek ve ardındaki derin Amerika,onun da ardındaki derin İsrail ortaya çıkacaktır!

Geoebbels'ten düşündürücü nasihatler

-Yalan söyleyin mutlaka inanan çıkacaktır.

-Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur.

-Hatalı olduğunuzu ya da yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin .

- Kendinizi savunmak yerine karşınızdakileri sürekli savunmada bırakın .

-Sadece bir rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyin suçunu onun üzerine atın.

...

Bunlar bana hiç yabancı gelmedi CHP ve O'nun  kuyruğuna takılmış sol siyasetin genelinde bu tavsiyelere harfi harfine uyulduğunu şaşırarak gözlemliyorum!

NOT: Amerika ve Rusya,Suriye'de sivil katliamlarına devam ederken sağır kesilen dünya,İngiltere'de 52 yaşındaki bir dengesizin aracıyla yaptığı olaydan sonra öyle bir bağırdı ki sağırlar bile duydu!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman ÇİFTÇİOĞLU Arşivi
SON YAZILAR