Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Gösteri başlasın

Gösteri başlasın

Şeytan Amerika'nın tarumar ettiği Irak ekonomisi bugün bizim ekonomiden daha iyi ahvalde ise...
Üzerine daha ne söylenebilir? Savaş gören ülkelerden bile daha pahalıysa artık yaşamak bir yerde, bütün kelimeler bitmiş demektir.
Millet sabırsızlıkla sandığı bekliyor demektir, zaten bizi böyle zor duruma düşüren zihniyet bu seçimde de indirilmezse, artık en kötü günleri göreceğiz demektir.
Ülkesinin sadece yeniden refahını değil, iyiliğini, huzurunu isteyen, gerçek vatansever olan bu karanlık gidişata susmaz, zulüm sevdiğinden bile gelse zulme karşı çıkar.
Tarafında olduğu yönetime toz kondurmayıp hıncını gariban pazarcıdan çıkaranların, fiyat tepkisi gösterenlerin veyl haline...
Pazarcı, emekçi ne yapsın? Evini geçindirmek için en az ayda 5000 lira kâr etmesi gerekiyor. Arabasında mazot kalmamış nicenin... Kâr etmesin, açlıktan ölsün de senin ideolojine, taraf tuttuğun yere mi halel gelmesin?
Er olan yiğit olan zulme susmaz. Yoksulu, garibanı enflasyona av etmez, ettirmez.
Ali Babacan beyi tüm topluma tavsiye ediyorum, dinlemek için oy vermek zorunda değil kimse, gerçekleri öğrenmek için güvenilir bir insan... Geçen gün şunu sordu. "180 milyar dolar nerede?"
Hiç unutmam yirmi yıl evvel yeni iktidarın gelişiyle televizyonda hep şu vardı, kaybolan trilyonlar...
Şimdi Ali Babacan trilyonları sormuyor, türk lirasına da çevrilirse kaybolan yüzlerce milyar emek, alınteri, milletin hazinesi nerede diyor? Cevap verecek kimse yok mu?
Irak'a bile ev, araba sahibi olmak buradan daha kolaysa gayrı söze hacet yok, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz... Bakalım yeniden sevilen piyon selman acep kime şifa olacak!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR