Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Halkların kardeşliği aşkına

Halkların kardeşliği aşkına

Ortadoğu ülkelerimiz yakın tarihte de çokça acılar gördü.

Kandırılan gençlerin fethettiği yer şimdi kendi kabirleri.

Irkçılık üzerine ölen de öldüren de bizden değildir, ırkçılık yapan bizden değildir. Bu İslam sözüdür, Rasulullah aleyhisselam sözüdür.

Ayrıca münafıklar da bizden değildir, anadilde eğitim gibi insani, temel, doğal haklara karşı çıkan din tüccarı faşistler de bizden değildir.

Irklar, diller, kültürler Allah'ın ayetleridir, inkâr edenin, asimile etmeye çabalayan zalimin vay haline... Elbette başaramaz, tarihte kimse başaramadı, acılar çeken milletler gittikçe daha güçlendi, daha çoğaldı ve sonunda adalet, güzellik güneşi onlar için de doğdu.

Hakikat er ya da geç adaleti sağlar. İmtihanlar gelip geçici. Ümmetin yetimi Kürd halkını sırtından hançerleyen zalimler, kendi hançerleriyle kesilecek...

Arab, Fars, Kürd, Türk halklarının kardeşliğini bozamazlar, diledikleri kadar fitne yaysınlar, İslam Milleti birbirine girmez elhamdülillah... Derya gibi halklara düşmanlık edenler sadece bir avuç şeytanın terörist çeteleri hep... İnsan ve cin şeytanları Millet-i Muhammed'e karşı el ele vermiş. Bir gün adı Asala olur başka gün Jitem, bugün A partisi olur yarın B grubu, isimler, maskeler, kisveler, peçeler değişir, değişmeyen müminlere düşmanlıktır.

İsrail terör devleti için Suriye ve Irak boşaltıldı. Sırada Türkiye ve Arabistan var. Prens Selman zalimi görevine başlamış bile. Siyonistlerin ana hedefi önce Kudüs, sonra İslam toprakları ve Antakya, en sonunda da Kâbe... Siyonistler bizi düşman görüyor, böyleyken hümanizm kasmak hem adaletsizlik hem en adi canavarlıktır. Siyonistlerin alayına düşmanlık, hepsini bitirmek için mücadele etmek hem adalettir hem fazilet... İslam ve insanlık aşkına yapılması gereken kahramanlık budur.

Ülkemizde, İslam yurdunda terör, siyonistlerin dünyada güçlenmesi ile başladı, ancak siyonistleri bitirmek ile biter. Müslümanların arazilerini gizlice satın alma yarışındalar. Suriye ile Irak için gerek bile duymuyorlar, çünkü savaşarak almanın altyapısını hazırlıyorlar. Terörist Esed ve terörist molla rejimi en büyük askerleri. Önce bunları azdırdılar, şimdi bunları ezerek oraları alınca dünyadan çok da büyük tepki görmemenin dahi hesabındalar.

Putin gibi küresel abluka görmeden yavaş yavaş, parça parça, böle böle, yuta yuta ilerliyorlar.

Müslümanların siyonistleri dünyadan kazıyacağına dair bazı hadisler bugün nasıl da manidar...

Halkların kardeşliği aşkına, İslam Milletimizin aziz hatırına gerçek tuzağı, gerçek düşmanı görelim. İsrail bir hançer coğrafyamızın kalbinde, gövdemize zehir salgılayan, saplanmış kör bir kara yılan...

Adaletle kardeşliğimizi pekiştirip, cesaretle hakiki düşmana odaklanmalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR