Saffet  Azbay

Saffet Azbay

Hayaller şampiyonluk gerçekler hüsran

Hayaller şampiyonluk gerçekler hüsran

Diyarbakır'ı profesyonel liglerde temsil eden iki takım da iddiasız bir heyecanı tamamlamak üzere.

Amedspor'un teselli eden olumlu tarafı genç futbolcuları kazanması oldu.Devre arasında BAL takımı Yolspor'dan gelen Bünyamin Yürur en somut kazanç oldu.Hem yetenekli hem de takıma çabuk uyum sağladı.Gelecekte çok daha iyi duruma gelebilir.

Kadroya alınan diğer gençler de yetenekli ve gelecek vaat ediyor.Bu cesur tutumundan dolayı teknik heyeti tebrik ediyorum.

Amedspor'u bekleyen en büyük tehlike maddi sorunlardır.Yönetim göreve heyecanla başlamış ve kamuoyunda iyi bir sinerji oluşmuştu.Ne var ki son günlerde iyi bilgiler gelmiyor.Sanıyorum önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacak.Ciddi bir ekonomik sıkıntı telaffuz ediliyor.Böyle gitmez ve gitmemeli de.Ligin sonunda bu konuda yeni atılımlar,yönetimi ekonomik yönden güçlü isimlerle güçlendirmek şart.Yoksa gelecek bugünden daha kötü olabilir.

Diyarbekirspor tam bir fiyasko.Her sezon en azından Play-Offa gidiyordu final oynayarak heyecan yaratıyordu.Bu sezon o da yok.Büyük bir hayal kırıklığı söz konusu.

Daha da kötüsü 5 yıldır zihinlerde bile dolaşmayan küme düşme korkusu az da olsa kapıya dayanmış durumda.6 puan yanıltmasın,kalan maçlara bakınca anlarsınız.İnşallah korku filmi yaşanmaz ve gerçeğe dönüşmez.

Peki sorun ne?.İstikrarsızlık,sabırsızlık ve yanlış hamleler.Doğru zamanda doğru tercihler yapamamanın bedeli diyelim.

Temennimiz hayal kırıklığı ile geçen sezonun korku filmi yaşanmadan tamamlanması ve geride kalan tüm sezonların muhasebesinin doğru yapılarak gelecek için doğru adımlar atılmasıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Saffet Azbay Arşivi
SON YAZILAR